Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 70-42

Παράσταση για ένα ρόλο ο πρώτος ημιτελικός, με την Ελευθερία να κάνει το 1-0 με πολύ άνετο τρόπο και τελικό σκορ 70-42.
Όπως και στο αντίστοιχο ματς της κανονικής περιόδου, έτσι και χθες ο Προφήτης δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός. Η αναμέτρηση τελείωσε πριν καν αρχίσει, με την Ελευθερία να προηγείται από το έκτο λεπτό με 17-2 και τον Προφήτη έκτοτε να μην μπορεί να ξαναμπεί στο ματς. Τα περισσότερα προβλήματά μας εντοπίζονται στην άμυνα, όπου καμία δεν πήγε καλά σε ατομικό επίπεδο, ούτε κατάφερε να αφομοιώσει την τακτική. Όλα αυτά έγιναν ακόμα πιο έντονα απέναντι σε μια ομάδα με καλή κυκλοφορία και μεγάλη ευστοχία από μακριά, αλλά και βάθος στον πάγκο (εννιά-δέκα κοπέλες πρώτης γραμμής).
Πρώτη παίκτρια του γηπέδου ήταν η Νατάσα Κακλέα. Από τα χέρια της περνούσαν όλες οι μπάλες και είτε σκόραρε η ίδια, είτε δημιουργούσε για τις συμπαίκτριές της. Μαζί της και η Μούλτση, που παραδοσιακά εναντίον μας κάνει καλά παιχνίδια. Από τον Προφήτη όλες (σχεδόν) προσπάθησαν, δεν υπήρχε όμως κάποια που να ξεπεράσει την μετριότητα.
Η σειρά τώρα πηγαίνει στα Καμίνια. Ο Προφήτης στην έδρα του παρουσιάζεται συνήθως πιο συμπαγής και οφείλει τουλάχιστον να παλέψει περισσότερο, γιατί με σκορ όπως το χθεσινό, τα κορίτσια αδικούν τους εαυτούς τους για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει φέτος...
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 70-42 (21-10, 38-20, 55-34, 70-42)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παυλόπουλος Ανδρ., Ορφανός
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. (Σ. Τσαραπατσάνης): Κακλέα 16(3), Πασχοπούλου, Βροχίδου 3, Μανουρά 4, Ζαχαράκη Μ. 12, Μούλτση 14(3), Καλάγια 4, Ζαχαράκη Ε. 6, Μάνου, Ξεπαπαδέα 8(1), Δημέλη, Σιδηροπούλου 3(1).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Γκέρμπη, Σπύρη 4, Λαζάρου 10, Αρχοντάκη, Δροσωτάκη 7, Καλοβυρνά, Γουλουμή 4, Πούλη 4, Ιωαννίδου 5(1), Γιαννοπούλου 8.