Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-0

Πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ και η Άνω Νεάπολη νίκησε δίκαια τον Προφήτη, που εμφανίστηκε αγνώριστος σε σχέση με όσα είχαμε δει τις τελευταίες αγωνιστικές.
Καλύτεροι οι Νεαπολίτες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες και έφτασαν στο 3-0 που τους έφερε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας. Ενδεχομένως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν ο Προφήτης είχε καταφέρει να προηγηθεί στο 14ο λεπτό, όταν και η προσπάθεια του Κλάπη σταμάτησε στο δοκάρι. Αυτή ήταν και η πιο σημαντική μας φάση, ενώ η Άνω Νεάπολη είδε την υπεροχή της να καρποφορεί σε καίριο σημείο, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με την πολύ ωραία σέντρα του Συναδινού να πηγαίνει στο κεφάλι του Δημητρίου και από εκεί στα δίχτυα μας. Ο Προφήτης δε μπόρεσε να αντιδράσει, η Άνω Νεάπολη συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και πέτυχε άλλα δύο τέρματα, με τους Συναδινό (από ασίστ του Μητακίδη) και Βατούγιο, ενώ προς το τέλος ο Προφήτης θα μπορούσε να βάλει έστω ένα γκολ, αλλά είχαμε κι άλλο δοκάρι, σε πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Καλλινικίδη.
Με το αποτέλεσμα αυτό (και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπ. Κερατσινίου επί του Ολυμπ. Περάματος), η Άνω Νεάπολη πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Όσον αφορά εμάς, εξανεμίστηκαν και οι λιγοστές ελπίδες που είχαμε, αυτό όμως δεν παίζει κανέναν ρόλο, καθώς έχουμε τονίσει ότι ο Προφήτης από τη συμμετοχή του στη διαδικασία των μπαράζ, μόνο να κερδίσει έχει.
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπαλαχούτης (Γιαννίκος, Μουμπογιατζόγλου)
ΣΚΟΡΕΡ: 42' Δημητρίου, 60' Συναδινός, 82' Βατούγιος
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ (Π. Μωραΐτης): Αντωνιάδης, Καρνάτος, Πλάκας, Λώλος, Χατζηκωστής, Δημητρακάκης, Δαρείου (67' Κουστουμπάρδης), Δημητρίου, Μητακίδης, Μπόγρης (71' Βατούγιος), Συναδινός (84' Ιωαννίδης).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Σπαχίου, Κλάπης, Αλλαϊμπέι Φ., Φεϊζάι, Γιδόπουλος, Τσάδαρης Α., Μανωλάκος (74' Τσάκωνας), Σελίμης, Κλάδης, Γεωργακάκος (62' Στεφανίδης), Μασρί (56' Καλλινικίδης).