Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ANΔΡΙΚΟ: ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-2

Η φάση που απέφερε το πέναλτι για το πρώτο γκολ της ομάδας μας
"Χ"αμένη ευκαιρία για τον Προφήτη, που θα μπορούσε να είχε φύγει από το γήπεδο του Ρέντη με τους τρεις βαθμούς, δεν κατάφερε όμως να κρατήσει το υπέρ του σκορ, στη συνέχεια σπατάλησε τις πολλές ευκαιρίες του και εντέλει αρκέστηκε στην ισοπαλία.
Τα Καμίνια ήταν αυτά που μπήκαν πιο επιθετικά στον αγώνα και μετά από μια-δύο μικροευκαιρίες άνοιξαν το σκορ στο εικοσάλεπτο, με τον Δουκάκη από κοντά να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνάς μας. Ο Προφήτης ισορρόπησε μετά το 30' και η ροή του αγώνα άλλαξε μετά τη μετάθεση του γρήγορου Φρογουδάκη από τα δεξιά στην κορυφή της επίθεσης. Το σκορ γύρισε μέσα σε ένα τρίλεπτο, με τον νεαρό φορ να βγαίνει δύο φορές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας: Την πρώτη κέρδισε πέναλτι (ανατροπή από τον Γαλάνη), που μετέτρεψε σε γκολ με πολύ ωραία εκτέλεση ο Σελίμης, και την δεύτερη τελείωσε όμορφα τη φάση νικώντας τον Κύργια. Η ομάδα του λόφου πήγε έτσι στα αποδυτήρια με προβάδισμα, που όμως δεν το κράτησε, καθώς εν μέσω ενός άτονου δευτέρου ημιχρόνου, ο Αλεχάν, πάλι από την καρδιά της άμυνάς μας, και μετά από στημένη μπάλα, έκανε το 2-2. Στον χρόνο που απέμενε ο Προφήτης έφτιαξε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε όμως να βρει δίχτυα. Οι πιο μεγάλες ήταν ένα σουτ του Καλλινικίδη, άλλη μια φάση με τον Στεφανίδη, και κυρίως το άστοχο πλασέ του Μασρί ακριβώς με την εκπνοή του αγώνα. Πάλι καλά τουλάχιστον που το ματς δεν στράβωσε εντελώς, καθώς είχαν και τα Καμίνια μια πολύ καλή ευκαιρία, ένα φάουλ του Λοΐσιου που έβγαλε δύσκολα με το ανάποδο χέρι ο Λαγοπάτης.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Προφήτης έφτασε τους 11 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας.
ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαραλαμπίδης (Κύρλιας, Βάκο)
ΣΚΟΡΕΡ: 21' Δουκάκης, 68' Αλεχάν - 35' Σελίμης (πεν.), 38' Φρογουδάκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ: Λαγοπάτης, Λάζαρης (62' Κουνέλης), Αλλαϊμπέι Φ., Φεϊζάι, Τσάδαρης Α., Σελίμης, Σκαλιτόπουλος (70' Καλλινικίδης), Περπερίδης, Φρογουδάκης, Κλάδης, Στεφανίδης (82' Μασρί).
ΕΝ. ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Κύργιας, Γαλάνης, Γεραμάς (57' Μελισσουργός), Αλεχάν, Κάστανος, Κωνσταντινάκος, Μυρλίδης (85' Ματαμίρ), Δασκαλάκης (46' Μπαρμπαρής), Κοντοπίθαρης, Λοΐσιος, Δουκάκης.