Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 84-48

Όνειδος για την ιστορία του σωματείου ο χθεσινοβραδινός αγώνας στην Αργυρούπολη. Δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε την ομάδα μας να παίζει τόσο άθλια και να διασύρεται με αυτόν τον τρόπο σε αγώνα Δ' Κατηγορίας. Κι όμως, το ζήσαμε κι αυτό.
Από την αρχή φάνηκε που πήγαινε το ματς, όταν η Ηλεκτρούπολη στο δεκάλεπτο προηγήθηκε 21-10. Ο Προφήτης σε κανένα σημείο δεν έδειξε διάθεση να παλέψει, και στο τέταρτο δεκάλεπτο παράτησε επιδεικτικά τον αγώνα αφήνοντας τη διαφορά να ξεφύγει σε ντροπιαστικά επίπεδα. Οι γηπεδούχοι, που είναι καλή ομάδα και δικαίως θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία έκαναν τα απλά, που όμως στο επίπεδό μας είναι υπεραρκετά: Είχαν καλή κυκλοφορία, σωστή αλληλοκάλυψη στην άμυνα και έχοντας φυσική κατάσταση και διάθεση κυνηγούσαν κάθε φάση. Απέναντι τους; Μια ομάδα (;), που έπαιζε κάτι που θύμιζε (αλλά δεν ήταν) μπάσκετ. Ένα σύνολο χωρίς αρχή, μέση και τέλος, χωρίς κανέναν αγωνιστικό προσανατολισμό. 
Από την Ηλεκτρούπολη ξεχώρισαν οι Κουνενής, Παπαδημητρίου και Γούργας. Για τον Προφήτη και οι έντεκα που αγωνίστηκαν ήταν φαντάσματα. Άριστη η διαιτησία των Τηγάνη και Μάιμου.
Τουλάχιστον ελπίζουμε αυτό το χαστούκι να έχει κάποιο όφελος. Να κάνει τους παίκτες μας να βρουν τον αυτοσεβασμό τους, αλλά και να αναλογιστούν που βρίσκονται, ώστε να μην επιτρέψουν στο μέλλον να βιώσουμε άλλες τέτοιες καταστάσεις...
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 84-48 (21-10, 36-21, 54-34, 84-48)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τηγάνης, Μάιμου
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ (Γ. Γκόρος): Χατζηγώγος 5(1), Κουνενής 12(2), Παπαδημητρίου 13(1), Λύρας 2, Πετς 12, Γούργας 11, Σταθόπουλος 6, Κουτσολιάκος 6, Μαυρομμάτης 9(1), Γραικούσης 6, Αρβανιτάκης 2.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Αναστασόπουλος): Καλατζής 2, Καμπύλης 6, Μυσιρλής, Σαμοΐλης 16(1), Παλαιγεωργίου 5, Γκιουλιστάνης 1, Σανδάλης, Πασαγιάννης 9, Μπούζας 6(2), Μουστάκας 3(1), Μπανάι.