Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 60-82

Η νίκη επί των Απρόβλεπτων στο εξ αναβολής προφανώς και απέχει πολύ από το να θεωρηθεί κατόρθωμα, είχε όμως κάποια οφέλη (πέρα από τους δύο βαθμούς) για την ομάδα μας.
Κατά πρώτο λόγο βοηθάει στο να βρούμε ως ένα βαθμό την ηρεμία μας μετά το χαστούκι της Δευτέρας, να πάρουν ρυθμό και αγωνιστικά λεπτά κάποιοι παίκτες μας που το χρειάζονταν, αλλά και να δοκιμάσει ο κόουτς Αναστασόπουλος ορισμένα καινούργια πράγματα σε συνθήκες αγώνα. Ο Προφήτης δεν είχε πρόβλημα να φτάσει σήμερα στη νίκη, επιβάλλοντας από την αρχή το πλάνο του, κλέβοντας αρκετές μπάλες και βρίσκοντας εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Αυτό που μας προβλημάτισε ήταν δυο-τρία κενά διαστήματα στην απόδοση, αλλά και τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ.
Πρώτος σκόρερ σήμερα ήταν ο Σαμοΐλης με 31, ενώ αρκετά θετική παρουσία είχαν και οι Μυσιρλής, Σανδάλης, Μπούζας, Μουστάκας. Για τους Απρόβλεπτους πάλεψαν περισσότερο οι Παπαδόπουλος και Μιχαηλίδης. Εύκολο έργο είχαν οι Μέλης και Γερουλάνος.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι όσο κι αν μοιάζει απίστευτο, αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για το ανδρικό του Προφήτη μετά από 19 ολόκληρους μήνες! Η τελευταία φορά που κερδίσαμε μακριά από τα Καμίνια ήταν τον Απρίλιο του '14 (τον Ο.Κ.Ε. στη Γούβα για την Β' Κατηγορία τότε)...
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 60-82 (9-16, 26-40, 46-63, 60-82)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μέλης, Γερουλάνος
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ (Χ. Μαγκλάρας): Μιχαηλίδης 13(1), Φιορής 2, Μαχαίρας 2, Μαζαράκης 4, Πόπος, Νίνος 6, Μιχαηλίδης 6, Βαρβαρήγος, Τσαλαφούτας 2, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος 25.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Αναστασόπουλος): Καλατζής 5, Καμπύλης, Σαραντάκος 2, Σαμοΐλης 31(5), Παλαιγεωργίου 6, Γκιουλιστάνης, Σανδάλης 4, Πασαγιάννης, Μπούζας 14, Μυσιρλής 9(1), Μουστάκας 11(2), Μπανάι.