Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΜΦΙΑΛΗ 52-70

Άλλη μια δύσκολη βραδιά για το ανδρικό, που σε ένα ακόμα ματς με αντίπαλο μια από τις θεωρητικά καλές ομάδες της κατηγορίας δεν κατάφερε καν να είναι ανταγωνιστικό.
Η Αμφιάλη του "δικού μας" Γιώργου Κεφαλίδη πέρασε άνετα από τα Καμίνια με τον Προφήτη να προβληματίζει εκ νέου με την πολύ άσχημη απόδοσή του. Η ομάδα μας έκανε ξανά άθλιο ξεκίνημα και στο δεκάλεπτο έχανε με 7-20. Τα πολλά μας λάθη έδιναν συνεχώς εύκολα καλάθια στην Αμφιάλη, που πριν τελειώσει το ημίχρονο πέρασε ακόμα και με 17-35. Μετά από το σημείο αυτό είχαμε και το μοναδικό μας καλό διάστημα: Με τη λήξη του ημιχρόνου η διαφορά μαζεύτηκε στους 10 (25-35) και έπεσε στους 6 με την έναρξη του β' (29-35). Επί της ουσίας όμως δεν καταφέραμε ποτέ να μπούμε "καθαρά" μέσα στο ματς, μιας και οι φιλοξενούμενοι αποκατέστησαν γρήγορα την τάξη, πηγαίνοντας στο 29-45. Ο Προφήτης είχε και σήμερα τεράστια αμυντικά προβλήματα, όντας πολύ ευάλωτος τόσο στα περιφερειακά σουτ όσο και στις διεισδύσεις. Επίσης και πάλι δεν καταφέραμε να προσαρμοστούμε ανάλογα με τους αντιπάλους: Για παράδειγμα ξέραμε ότι ο Παναγιωτόπουλος σουτάρει, η οδηγία ήταν να είμαστε πιο κοντά του και παρ' όλα αυτά στην πρώτη επίθεση του αγώνα μας έβαλε ελεύθερο τρίποντο, προάγγελο της μηδενικής συγκέντρωσης που είχαμε για σαράντα λεπτά. Στο τέλος της ημέρας, είναι φανερό πως ο Προφήτης έχει τρομερές παθογένειες, τις οποίες αν δεν εξαλείψει θα έχει να ζήσει πολλά ακόμα βασανιστικά σαραντάλεπτα μέσα στην χρονιά.
Κορυφαίος παίκτης του Κεφαλίδη ήταν ο Παρηγόρης, που όποτε χρειάστηκε εκτέλεσε, κυρίως όμως κουμαντάρισε άψογα την ομάδα του: Μια ακόμα ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς από τον Προφήτη λείπει ένας τέτοιος παίκτης. Καλή απόδοση είχε επίσης ο πρώην δικός μας Κάρολος Μπαμπάκος, ενώ ο Παναγιωτόπουλος προσέφερε τα μέγιστα στο να χτιστεί η αρχική διαφορά. Από τον Προφήτη υπήρξαν ορισμένοι που προσπάθησαν, ουδείς όμως έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Ολόσωστη η διαιτησία των Αντερριώτη και Πετράκη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΜΦΙΑΛΗ 52-70 (7-20, 25-35, 40-51, 52-70)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντερριώτης, Πετράκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Αναστασόπουλος): Καλατζής, Ξενικάκης 5, Σαμοΐλης 16(1), Παλαιγεωργίου 7, Σανδάλης, Πασαγιάννης 8, Μπούζας 5, Μυσιρλής 4, Μουστάκας 7(1), Μπανάι.
ΑΜΦΙΑΛΗ (Γ. Κεφαλίδης): Γλαράκης 2, Παρηγόρης 13(2), Σαράντου 6, Παναγιωτόπουλος 12(4), Αρβανίτης 14, Μπαμπάκος 14, Ασημομύτης 1, Κάτσικας 7, Κούσιος 1, Ρομάκης.