Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1

Ο Προφήτης προηγήθηκε με τον Εστυλιανίδη (που μόλις είχε μπει αλλαγή) στο 24' και ο Πανφαληρικός ισοφάρισε στο 64' με τον Σουνόγλου.
Αυτά τα λίγα για το αγωνιστικό κομμάτι, μιας και τα σημαντικά ήταν όλα τα γύρω-γύρω. Ο Πανφαληρικός με τη συμπεριφορά του έκανε το ματς απίστευτα "πολεμικό", σε ένα ενενηντάλεπτο συνεχιζόμενων διαμαρτυριών, αμφισβήτησης και ύβρεων. Και μιλάμε για μια ομάδα με την οποία μοιραζόμαστε το ίδιο γήπεδο και ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε κακές σχέσεις και δεν είχαν επαναληφθεί τέτοια φαινόμενα. Δε μπορούμε να γνωρίζουμε από που εκπορεύθηκε όλο αυτό και τι λόγοι υπήρχαν. Ίσως οι αντίπαλοι μας να ήθελαν να μας "ρίξουν", αλλά και πάλι, γιατί; Ο Προφήτης στο λίγο που παίχτηκε ποδόσφαιρο ήταν καλύτερος, θα μπορούσε να είχε κερδίσει, αλλά τι να λέμε τώρα, η μπάλα δυστυχώς πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά, αποδέκτης της πίεσης έγινε κάτα κύριο λόγο ο νεαρός ρέφερι Λεμπέσης, που άπειρος ων, επηρεάστηκε. Και κερασάκι στην τούρτα ένας ανύπαρκτος παρατηρητής, που ήρθε στο Σ.Ε.Φ. για βόλτα και δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα καθήκοντά του, την επιβολή μιας στοιχειώδους τάξης στη ζούγκλα. Εμείς σαν Προφήτης Ηλίας δεν θέλουμε να πούμε τίποτα περισσότερο, παρά μόνο να εκφράσουμε την απογοήτευσή μας για αυτές τις συμπεριφορές, αλλά και να υποσχεθούμε σε όλους, και ειδικά τους "φίλους" μας, πως και του χρόνου η ομάδα θα αγωνίζεται στη Β' Κατηγορία...
ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: 64' Σουνόγλου - 24' Εστυλιανίδης
ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ (Μ. Σκλάβος): Χατζησταύρου, Τσίρμπας, Κοντραφούρης Η., Τσελίκια, Ξύγκος, Χατζηβασιλείου, Μαρκάκης (62' Τουρουτζής), Κοντραφούρης Α. (70' Κατρακύλας), Τσαλατσάνης, Παραμπάτης, Σουνόγλου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Περπερίδης, Αλλαϊμπέι, Καλλινικίδης (22' λ.τ. Εστυλιανίδης), Βισβίκης, Γεωργακάκος, Άγγος, Μασρί, Τσάκωνας (85' Ορφανός), Τσιριγώτης, Κίσσας (63' Λίτσης).