Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΕΣΠΕΡΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ"

Ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά "Εσπέρου-Πανιωνίου" τα τμήματα προμίνι και juniors.
Τα προμίνι (παιδιά γεννημένα το 2002 και νεότερα) έπαιξαν με τον Νικηφόρο στην Αγία Βαρβάρα, όπου έκαναν καλή εμφάνιση, αν και τελικά ηττήθηκαν με 38-31. Για την ομάδα μας έπαιξαν οι Μαλάι, Κονταξάκης, Βαφειάδης, Γκούμας, Αλεβιζάκης Π., Νότε, Παρούσης, Μαστρογιάννης, Καλαμάρας Λ., Μεσσάρης, Μερσινάι.
Tα juniors (γεννημένοι το 2004 και νεότεροι) αγωνίστηκαν στη Νίκαια με τον Άρη. Στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία δεν τηρείται σκορ και βαθμολογία, όμως η γενική εικόνα του αγώνα ήταν πολύ ενθαρρυντική, καθώς είδαμε ωραίες συνεργασίες και βάλαμε πολλά καλάθια. Έπαιξαν οι Αλεβιζάκης Π., Αλεβιζάκης Γ., Βαφειάδης, Δοντάς, Σκλαβιάδης Ο., Σκλαβιάδης Δ., Χίου Κ., Σίμος, Νησιανάκης, Καλαμάρας Αλ., Αρβανιτογεώργος, Πασαγιάννης, Μπράβος, Σκευοφύλακας, Πατέρας, Νότε.
Τέλος, οι παμπαίδες (2000) δεν αγωνίστηκαν, επειδή η Ελευθερία, με την οποία θα παίζαμε, δήλωσε κώλυμα, οπότε ο αγώνας θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία.
Για το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, αγωνιστική υποχρέωση έχουν μόνο τα προμίνι, που θα υποδεχθούν τον Άρη Πετρούπολης στο λόφο. Οι παμπαίδες έχουν ρεπό, ενώ οι αγώνες των juniors γίνονται, βάσει προγράμματος, βδομάδα παρά βδομάδα.