Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 43-50

Οι γυναίκες ξεπέρασαν άμεσα το σοκ του κυπέλλου και στον σημαντικό αγώνα του Μπραχαμίου πήραν τη νίκη, εξασφαλίζοντας έτσι και την είσοδό τους στην καλύτερη οκτάδα του πρωταθλήματος.
Ο Προφήτης εμφανίστηκε σήμερα πιο συγκεντρωμένος και σίγουρα καλύτερος επιθετικά, με την Τηλεμάχου να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις και να καθοδηγεί την ομάδα με 19 πόντους και 16 ριμπάουντ. Δροσωτάκη και Μικελοπούλου βοήθησαν επίσης επιθετικά, ώστε να έχουμε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο μετά τα μέσα της τρίτης περιόδου διευρύνθηκε πάνω από τους 6-7 πόντους και με ψυχραιμία και καλές άμυνες στο τέλος φτάσαμε στη νίκη. Σωστή η διαιτησία των Στεργίου και Καραμανώλη.
Η εξασφάλιση της πρόκρισης στη β' φάση και περισσότερο ακόμα η ψυχολογική ανάταση μετά το στραπάτσο του Σαββάτου ήταν τα κύρια ζητούμενα σήμερα και μάλλον επιτεύχθηκαν. Πλέον έχουμε μπροστά μας δύο θεωρητικά εύκολα ματς, με Αναπτυξιακή και Αιξωνή, και ακολούθως ξεκινά ουσιαστικά για εμάς η δεύτερη φάση, καθώς τα τρία τελευταία ματς που έχουμε να δώσουμε για την πρώτη, είναι με τις άλλες ομάδες που περνάνε, οπότε ότι γίνει θα μεταφερθεί εκεί.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 43-50 (14-15, 26-28, 30-36, 43-50)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στεργίου, Καραμανώλης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Δ. Μανώλας - Δ. Χρυσοβελίδης): Γαλιατσάτου 2, Καφαλτή 4, Λαουμτζή 3(1), Μωυσιάδου 4, Ζαχαροπούλου 9(1), Γεβοντιάν 13(2), Σαραφίδου, Σαχανίδου, Σπυροπούλου 8, Παπαζαχαρία.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Μελιγκοτσίδου, Βλάμη 4, Τηλεμάχου 19(1), Σπύρη, Παπαδοπούλου, Δροσωτάκη  15, Μικελοπούλου 7(1), Μαυρίδου 1, Μουσούλη 4(1).