Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Προφήτης Ηλίας δεν υπάρχει μόνο στον Πειραιά. Στην ομώνυμη συνοικία της Πάτρας εδρεύει ένα ακόμα σύλλογος με αυτήν την ονομασία. Την Κυριακή το καλό σωματείο έφτασε στην μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του, όταν και κατέκτησε τον τίτλο στην Α2 Κατηγορία ΕΣΚΑ-Η, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφαία κατηγορία του αχαϊκού μπάσκετ. Το όνομα δεν είναι το μόνο κοινό σημείο που έχουμε με τους φίλους μας από την Πάτρα, καθώς και εκείνοι είναι μια ομάδα που λειτουργεί με πολύ "οικογενειακό" τρόπο, με παιδιά που παίζουν για τη φανέλλα και αγαπούν το σωματείο τους.
Ο Προφήτης Ηλίας Πάτρας ιδρύθηκε το 1965 και χρώματα του είναι το πράσινο και το μαύρο. Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Γιώργος Βούλγαρης, προπονητής ο Παναγιώτης Κατσούπης και στο ρόστερ βρίσκονται οι Δουκάκης (αρχηγός και "ψυχή" της ομάδας), Κωσταγιαννακόπουλος, Μπαλάσκας, Ζυγάς, Κατσιδήμας, Καψιμάλης, Κρόκος, Αναγνωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Παντελίδης, Σιαμαντάς, Λαμπρόπουλος, Καραντζογιάννης.
Με τους φίλους από την Πάτρα δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά, καθώς η επικοινωνία μέχρι τώρα περιορίζεται στο facebook. Θα θέλαμε πολύ όμως κάποια στιγμή να μπορέσουμε να δώσουμε ένα φιλικό παιχνίδι, είτε εδώ, είτε στην Πάτρα. Και γιατί όχι, κάποτε να βρεθούμε αντίπαλοι στις εθνικές κατηγορίες!
Πολλά συγχαρητήρια στους συνονόματους. Να χαίρονται την πολύ καλή ομάδα, να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη και μεράκι, και να καμαρώνουν πάντα για τον Προφήτη!