Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-2

Μεγάλο διπλό για την ποδοσφαιρική ομάδα, που κέρδισε με 2-1 τον Παντζιτζιφιακό στην Παραλία, ζευγαρώνοντας τις νίκες της στο πρωτάθλημα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ του Προφήτη από τα... αποδυτήρια. Μόλις στο 4', η μπάλα στρώθηκε στο αριστερό πόδι του Μπουρδήμου από την πάσα του Βασιλόπουλου, και ο ομογενής φορ με ιδανικό πλασέ τελείωσε τη φάση για το 0-1. Οι "Καρπάθιοι" μόλις συνήλθαν από το σοκ άρχισαν να κάνουν ευκαιρίες, ενώ ο Προφήτης περιορίστηκε σε πιο παθητικό ρόλο. Στο 26' ο Καρέρα πλάσαρε άσχημα παρότι ολομόναχος μέσα στην περιοχή με τον Μέμπελι να μπλοκάρει εύκολα, ενώ τρία λεπτά μετά ο Βασιλόπουλος είχε δοκάρι (οριζόντιο) σε μια πολύ όμορφη λόμπα που επιχείρησε, χάνοντας την ευκαιρία για το 0-2. Οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ, αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Μέμπελι, που πραγματοποίησε δύο εντυπωσικές αποκρούσεις στη γωνία του, σε σουτ του Καρέρα (38') και σε κεφαλιά του Λάμπρου (42'). Δεν μπόρεσε όμως να αποτρέψει το γκολ, όταν, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κ. Γιαλουράκης πλάσαρε πολύ όμορφα με το αριστερό και ισοφάρισε.Ακόμα και μετά το 1-1, ο Παντζιτζιφιακός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Προφήτης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Που δεν ήταν το φάουλ-δοκάρι του Βασιλόπουλου, στο 74', αλλά η κεφαλιά του Βενιού, που είχε μπει αλλαγή, και αναδείχθηκε σε "χρυσό" σκόρερ, μετά την σέντρα του Λάππα από τα δεξιά. Τεράστια νίκη για την ομάδα, που δείχνει χαρακτήρα, και παρότι δεν έθελξε με την απόδοσή της, πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, και κάνοντας το "δύο στα δύο", δείχνει πως έχει μπει με... αέρα στο νέο πρωτάθλημα.
ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσουμάκος (Φαγκρίδας, Πολυζωγόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 4' Μπουρδήμος, 77' Βενιός - 47' Κ. Γιαλουράκης
ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ (Π. Ξανθόπουλος): Βασιλακάκης, Λέου Γ., Λουκάς, Λέου Κ. (86' Μαθιουδάκης), Λάμπρος, Χουβαρδάς Π., Καρέρα, Γιαλουράκης Δ., Χουβαρδάς Π. (68' Νισύριος), Λαδιάς (76' Βασιλιώτης), Γιαλουράκης Κ..
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Δαούτης): Μέμπελι, Κουτράκης (46' Σπυρόπουλος Γ.), Βισβάρδης, Βισβίκης, Καλλινικίδης, Βρουλιδάκης, Λάππας, Βέργος, Μπουρδήμος (70' Βενιός),Βασιλόπουλος, Σπυριδάκης (62' Τσάδαρης Χ.).