Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΥ

Πρώτο μέλημα του νέου Δ.Σ. ήταν η εύρεση προπονητή για το ποδόσφαιρο.
Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και ο Σταμάτης Σπύρου θα ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, την επόμενη χρονιά
Ο Σπύρου είναι γνωστός στους φίλους του "Προφήτη". Έχει αγωνιστεί στον σύλλογο την δεκαετία του '70, αποτελώντας μάλιστα μέλος της ομάδας που το 1977 κατέκτησε την άνοδο στην Α' Κατηγορία. Πέρα απ' αυτό, έχει να επιδείξει άλλες τρεις θητείες στον πάγκο του συλλόγου. Μάλιστα κοινή συνισταμένη αυτών είναι πως πάντοτε αναλάμβανε την ομάδα σε δύσκολες περιόδους (όπως άλλωστε συμβαίνει και τώρα), και έτσι δίκαια έχει χαρακτηριστεί άνθρωπος για τις ειδικές αποστολές. Την τελευταία φορά που ήταν προπονητής του συλλόγου, το 2005, ανέλαβε μεσούσης της περιόδου, ενώ βρισκόμασταν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας , και κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στον β' γύρο τερματίσαμε 6οι, αποδίδοντας παράλληλα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.
Το ότι δέχτηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε μια τόσο κρίσιμη καμπή δείχνει την αγάπη που έχει για τον σύλλογο ο Σπύρου.
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.