Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 50-93

Το φινάλε του πρώτου γύρου επεφύλασσε την πιο βαριά μέχρι τώρα ήττα μας. Το τελικό -43 και οι 93 πόντοι παθητικό είναι ότι χειρότερο έχουμε δει από τον Προφήτη, που σήμερα στα Καμίνια κόντρα στην Αγία Παρασκευή, απλώς δεν πάλεψε καθόλου.
Η ομάδας μας εξακολουθεί να είναι πολύ ευάλωτη αμυντικά, και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν απόλυτα οι φιλοξενούμενες, με την Κλείτσα και την Πολιτοπούλου να πυροβολούν σε κάθε ευκαιρία. Το δεκάλεπτο έκλεισε 8-23 και η διαφορά ανέβαινε σταθερά σε όλο το ματς, με την Αγία Παρασκευή να βγάζει ενέργεια στην άμυνά της, αλλά και να βρίσκει πολλούς πόντους στο ανοιχτό γήπεδο, ακόμα και μετά από καλάθια μας.
Καλοκουρδισμένη μηχανή η ομάδα του Αναγνωστόπουλου, είχε πέντε διψήφιες, με την Πολιτοπούλου να κρατάει τη μπαγκέτα (σκορ αλλά και δημιουργία), την Κλείτσα να τα βάζει κατά ριπάς και τις υπόλοιπες να ακολουθούν στο ίδιο τέμπο. Για τον Προφήτη συγκριτικά καλύτερες η Τζάρου και η Κλειώ. Σωστή η διαιτησία των Μελισσάρη και Κούλη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 50-93 (8-23, 19-44, 37-66, 50-93)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μελισσάρης, Κούλης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Δροσωτάκη 5, Σπύρη 2, Τζάρου 10, Νεαρχάκου 7(1), Κουτσοδήμου, Οικονομάκη Κ. 11, Οικονομάκη Ζ. 4, Μουτεβελή, Πούλη 9(1), Γιαννοπούλου 2.
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Π. Αναγνωστόπουλος): Γρίσπου 4, Βαμβακά 14, Κλείτσα 22(6), Πετυχάκη Σ. 6, Πολιτοπούλου 15(4), Πετυχάκη 10, Αμίτση 3(1), Σαπαλίδου 5, Κούκη 14.
➽ Ο αγώνας ξεκίνησε 40 λεπτά αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα, λόγω καθυστερημένης προσέλευσης του γιατρού. Ευχαριστούμε πολύ τόσο τους διαιτητές, όσο και την αντίπαλη ομάδα για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν.