Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ "BASKET GAME"

Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν οι αγώνες του τουρνουά "Basket Game", που διοργανώνει η Αμφιάλη και στο οποίο ο Προφήτης συμμετέχει με τρεις αντιπροσωπευτικές ομάδες. Η πρώτη ημέρα του προγράμματος περιελάμβανε αγώνες και για τα τρία μας τμήματα.

Οι παμπαίδες β' (γεν. 2004) αγωνίστηκαν στο κλειστό της Δραπετσώνας εναντίον του τοπικού Δ.Α.Σ.. Οι παίκτες μας έκαναν καλή προσπάθεια, ήταν σε όλη τη διάρκεια κοντά στο σκορ, τελικά όμως ηττήθηκαν με 52-44. Ο κόουτς Διαλυνάς χρησιμοποίησε τους Σαρρή, Κωνσταντινάκο, Βαφειάδη, Αλεβιζάκη Π., Νότε, Μούτσκα, Φραγκιαδουλάκη, Άλλα, Τζιλάλη, Γιαννακίδη Γ., Δοντά, Αναστασάκο Α..

Τα μίνι β' (γεν. 2006) υποδέχτηκαν τον Διαγόρα Αιγάλεω στο λόφο, σε ένα ματς που παραλίγο να μη γίνει (το γήπεδο ήταν βρεγμένο μέχρι μία ώρα πριν τον αγώνα) και τελείωσε ίσα-ίσα πριν την μεσημεριανή μπόρα. Οι μικροί του κόουτς Παπαρίζου έκαναν πολύ ωραίο ξεκίνημα στο τουρνουά, πιάνοντας καλή απόδοση (αν και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης) και επικρατώντας με 42-19. Έπαιξαν οι Αφάρας, Νησιανάκης, Αλεβιζάκης Γ., Χριστόγλου Σ., Χίου Γ., Πατέρας, Πασαγιάννης, Καλαμάρας, Μπράβος.

Το Σάββατο το πρωί τα προμίνι (γεν. 2008) έπαιξαν εκτός έδρας με τον Ιωνικό. Βάσει προγράμματος ο αγώνας ήταν να γίνει στο γήπεδό μας, όμως λόγω του βροχερού καιρού και κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων έγινε αλλαγή έδρας και παίξαμε στο κλειστό του Πλάτωνα. Οι αγώνες αυτού του τμήματος θα είναι σίγουρα οι πιο ευχάριστοι της φετινής χρονιάς, ενώ για τα παιδιά αυτά πρόκειται και για την παρθενική τους παρουσία σε κάποιο τουρνουά. Η αναμέτρηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα (οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες) και προσέφερε αρκετές όμορφες στιγμές. Σκορ φυσικά δεν κρατήθηκε, αφού στην ηλικία αυτή δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Κόουτς στην ομάδα μας είναι η Πετρίνα Πούλη και η Φιλένα Τσελεπίδου και έπαιξαν οι Γαζής, Θωμόπουλος, Αμπάτης Π., Αμπάτης Γ., Αντωνίου, Ματθαίου, Ραπατζίκος, Αναστασάκος Ο., Σκανδάμης, Γκέρμπι, Μπουμπαλίκης.

Μπράβο σε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους και στους τρεις αγώνες.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγώνα τον προμίνι: