Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 72-47

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.. Ελευθερία και Προφήτης συναντήθηκαν φέτος στην Α2 Εθνική Κατηγορία, με εντελώς όμως διαφορετικές συνθήκες και εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Η ανωτερότητα της Ελευθερίας αποτυπώθηκε και στο γήπεδο, όπου η ομάδα του Μοσχάτου επικράτησε εύκολα με 72-47.
Τουλάχιστον ο Προφήτης ήταν κάπως καλύτερος σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες με αντίστοιχης δυναμικότητας ομάδες (π.χ. Μελίσσια, Καλύβια). Αγκάθι στην σημερινή μας παρουσία τα άσχημα ποσοστά από το τρίποντο, τα υπερβολικά πολλά (28) λάθη και για μια ακόμα φορά το τραγικό ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, κάτι που δυστυχώς έχει πλέον γίνει κανόνας και πρόβλημα χωρίς λύση. Η Ελευθερία πήρε διαφορά από νωρίς και βρίσκοντας πολλούς πόντους στο ανοιχτό γήπεδο εξασφάλισε διαφορά και δεν κινδύνευσε. Σίγουρα πολύ γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, που φέτος θα κυνηγήσει με σοβαρές πιθανότητες την άνοδο.
Κορυφαία για την ομάδα του Τσαραπατσάνη η Τζουγκρακη (πρώτη σκόρερ του αγώνα με 18 πόντους) και πολύ καλές οι Χελιώτη, Ξεπαπαδέα. Για τον Προφήτη μακράν καλύτερες η Κλειώ και η Νεαρχάκου. Μέτρια η διαιτησία των Μαρτινάκου και Τούση.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 72-47 (16-6, 36-22, 58-38, 72-47)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρτινάκος, Τούσης
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. (Σ. Τσαραπατσάνης): Κακλέα 9(2), Τζουγκράκη 18(2), Χελιώτη 15, Ζαχαράκη, Σπαθάρη 12(2), Καλάγια, Μπάμπη, Ορφανού, Ξεπαπαδέα 10, Καρανάσιου 7(1), Κρίτσαλου 1.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Δροσωτάκη 5, Σπύρη, Τζάρου, Νεαρχάκου 13(1), Κουτσοδήμου 4, Παπαϊωάννου, Οικονομάκη Ζ. 4, Πούλη 2, Τσελεπίδου 2, Οικονομάκη Κ. 15.