Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ 54-62

Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τον Προφήτη, που πάλεψε πολύ απέναντι στο Ζωγράφου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Στο πρώτο ημίχρονο, και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Προφήτης είχε ρυθμό, σκόραρε τόσο από μακριά, όσο και στο ανοιχτό γήπεδο και προηγήθηκε στην ανάπαυλα με 33-30. Στην επανάληψη όμως η κατάσταση άλλαξε. Οι φιλοξενούμενες έφεραν σιγά-σιγά το παιχνίδι στα μέτρα τους, με τον Προφήτη να δυσκολεύεται πάρα πολύ στο σκοράρισμα, μένοντας μόλις στους 21 πόντους σε ολόκληρο το β' και επιμένοντας να σουτάρει από το τρίποντο, παρότι έβλεπε πως δεν του πήγαινε καθόλου, τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο (0/11). Ο Ζωγράφου, παρότι αναγκάστηκε να παίξει για αρκετή ώρα χωρίς τη Ζουρνή, που φορτώθηκε νωρίς με τέσσερα, εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά μας, ενώ όταν χρειάστηκε βρήκε δύο πολύ κρίσιμα τρίποντα: Ένα της Κελλάρη για το 46-50 και κυρίως ένα της Ζουρνή, που έκανε το 54-60 και έκρινε οριστικά την αναμέτρηση.
Η ομάδα του Βερροιόπουλου είχε σε μεγάλη μέρα την τριάδα Ισκιόγλου-Κελλάρη-Ζουρνή, με τις δύο πρώτες να κρατάνε τον Ζωγράφου μέχρι το 35' και την τελευταία να είναι καθοριστική στο φινάλε, με δέκα πόντους στο τελευταίο εξάλεπτο. Ο Προφήτης ήθελε πολύ τη νίκη, τα κορίτσια πάλεψαν μέχρις εσχάτων, αλλά πάλι μας έλειπαν οι λεπτομέρειες και δε μας βγήκε. Κορυφαίες σήμερα η Ζωή Οικονομάκη και η Πούλη. Πολύ καλή η διαιτησία των Νερομυλιώτη και Αγγελή.
Ο σημερινός αγώνας συνδυάστηκε με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για την ομάδα μας. Ήταν η επανεμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι για τη Χρύσα Γιαννοπούλου. Η Χρύσα είχε τραυματιστεί στις 22 Ιανουαρίου και σήμερα, δέκα μήνες μετά, επανήλθε στη δράση. Συνοδοί της, οι θερμότερες ευχές όλων μας, ώστε από δω και πέρα να είναι πάντοτε υγιής και η περιπέτεια που άφησε πια οριστικά πίσω της, να είναι και η τελευταία που θα περάσει.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ 54-62 (11-13, 33-30, 44-47, 54-62)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νερομυλιώτης, Αγγελής Α.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Παπαϊωάννου, Δροσωτάκη 5(1), Νεαρχάκου 5(1), Κουτσοδήμου, Οικονομάκη Κ. 14, Οικονομάκη Ζ. 15, Πούλη 11(1), Τσελεπίδου 2, Γιαννοπούλου 2.
ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Ν. Βερροιόπουλος): Γραμματικού, Βυζεντίνη 4, Ζουμπεράκη 1, Ισκιόγλου 16, Ζουρνή 18(1), Πατέρα 9(2), Κελλάρη 14(4), Μάνου, Βασίου.