Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 67-51

Φυσιολογική ήττα για τον Προφήτη σήμερα το μεσημέρι στα Πατήσια από τον ισχυρό Σπόρτιγκ. Η ομάδα μας πάντως πάλεψε τον αγώνα στο μέτρο των δυνατοτήτων της και είχε κάποια ελπιδοφόρα διαστήματα.
Ο Προφήτης βασανίζεται από πολλά αγωνιστικά προβλήματα και πήγε στο ιστορικό γήπεδο του Σπόρτιγκ με μόλις εννιά κοπέλες ετοιμοπόλεμες. Παρ' όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο, όντας βελτιωμένος αμυντικά, κατάφερνε να μένει σχετικά κοντά. Το αιώνιο κακό μας δεκάλεπτο (το τρίτο) ήταν αυτό στο οποίο η διαφορά άνοιξε, με τον Σπόρτιγκ να βγάζει περισσότερη ενέργεια, να ανανεώνει επιθέσεις και να φτάνει στο 56-32 του 30'. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Προφήτης έδειξε καλό πρόσωπο και μπόρεσε να μαζέψει το σκορ, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός πως ο Σόφτσης στο φινάλε απέσυρε τις βασικές του.
Κορυφαία για την ομάδα του Σπόρτιγκ η (προσφάτως κληθείσα στην Εθνική Γυναικών) Στέλλα Φουράκη, τοπ-σκόρερ και σε αυτό το ματς η Ιωαννίδου και άριστη δημιουργός η Παυλοπούλου. Για τον Προφήτη ξεχώρισε η Νεαρχάκου και θετικές ήταν οι Οικονομάκη, Παπαϊωάννου, Πούλη. Σωστή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Μελισσάρη και Ναστούλη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ 67-51 (15-9, 34-23, 56-32, 67-51)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μελισσάρης, Ναστούλης
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Θ. Σόφτσης): Τσαφαρά 3(1), Παυλοπούλου 4, Δανδουλάκη Α. 6, Καραμπάτσου, Κριμιτζά 6, Σαλιάι 6(2), Ιωαννίδου 17, Δανδουλάκη Μ. 3, Νίξινα, Σιδέρη 6(1), Κάραλη, Φουράκη Σ. 15.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Παπαϊωάννου 5, Δροσωτάκη 2, Αρχοντάκη, Τζάρου, Νεαρχάκου 21(3), Κουτσοδήμου 1, Οικονομάκη Κ. 11, Πούλη 9, Τσελεπίδου 2.