Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΡΜΕΝΙΚΗ 1-1

Ούτε τώρα ήρθε η πρώτη νίκη για την ποδοσφαιρική ομάδα. Σε έναν αγώνα που όπως αποδείχθηκε θα μπορούσε, αλλά και θα έπρεπε να το είχε κερδίσει.
Πολύ σημαντικό ματς και για τους δύο αντιπάλους, που φαίνεται πως στο φετινό πρωτάθλημα θα έχουν τους ίδιους στόχους. Ο Προφήτης ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς, με την κεφαλιά του Καλλινικίδη, που παρενεβλήθη στο σουτ του Φώσκολου. Η Αρμενική ισοφάρισε στο 67' με ωραίο σουτ του Αθανασίου μέσα από την περιοχή (νωρίτερα είχε και δοκάρι με τον Τιτογιάν), όμως όλη η ιστορία για τον Προφήτη ήταν (ή μάλλον δεν ήταν) το τελευταίο εικοσάλεπτο. Εκεί ο Προφήτης βρήκε πολλούς ανοιχτούς χώρους, έβγαινε συνεχώς στην αντεπίθεση, αλλά τα πάντα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Δεν έχει νόημα να αναφερθούμε αναλυτικά σε φάσεις, όλοι βρέθηκαν σε μεγάλες ευκαιρίες και όλοι τις έχασαν, η ουσία όμως είναι ότι η μπάλα (όπως και στα προηγούμενα ματς) δε μπαίνει στο πλεκτό κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, γιατί οι βαθμοί, ειδικά σε τέτοια ματς και ειδικά για μια ομάδα που πάει να σωθεί, είναι υπερπολύτιμοι. Σήμερα χάθηκαν κραυγαλέα τετ-α-τετ, εξ αιτίας της επιπολαιότητάς μας. Πέρα απ' όλα αυτά, η ομάδα ήταν σε όλο το ματς υποτονική και δικαίως στο τέλος του αγώνα ο Κατσαμάς ήταν έξω φρενών και έλεγε πως αν είναι να παίζουμε έτσι, καλύτερα να μην ανεβαίναμε κατηγορία...
Ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της 28ης Οκτωβρίου και μετά ο Προφήτης δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον Α.Ο.Α.Δ..
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΡΜΕΝΙΚΗ 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζέρβας (Λιακώνης, Κίκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 14' Καλλινικίδης - 67' Αθανασίου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κουκοβίνης): Λαγοπάτης, Λάζαρης, Αλλαϊμπέι, Λαμπρινού, Πατριώτης, Τσάδαρης, Σούλι, Περπερίδης, Καλλινικίδης, Φώσκολος, Μανάζης (83' Κλάπης).
ΑΡΜΕΝΙΚΗ (Σ. Νουρτζανιάν): Λαγκαδίτης, Αθανασίου, Γκιούρα (46' Νόσσης), Κουράνος, Ατματσίδης, Χαϊνταράσι, Γκουβίτσας (61' Συρίγος), Εγκιάν, Βαλσαμάκης, Τιτογιάν, Μέρκο.