Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΡΗΣ ΑΜΦ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0

Μόνο το γκολ έλειψε χθες στις Σιταποθήκες, σε έναν αγώνα που είχε πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες, αλλά τελικά έμεινε στο 0-0, ελέω της αστοχίας των επιθετικών τους.
Ο Προφήτης πήρε τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, αν και θα μπορούσε, με βάσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε, να φύγει με το τρίποντο. Ο Άρης Αμφιάλης είχε την πρώτη πολύ μεγάλη φάση στο ματς, με τον Προφήτη να στέκεται τυχερός, όταν το κοντινό σουτ του Αναστασίου κόντραρε και εντέλει απομακρύνθηκε από το δεξί δοκάρι του Λαγοπάτη. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια, αυτή τη φορά όμως ο Προφήτης ήταν εξαιρετικά οργανωμένος, ενώ γινόταν πολύ επικίνδυνος, κυρίως μέσα από στημένες φάσεις και αντεπιθέσεις. Έτσι, οι περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες ήταν για λογαριασμό του. Στο 22' ο Φώσκολος "ισοφάρισε" τα δοκάρια, με το υπέροχο μακρινό σουτ του να σταματά στο οριζόντιο, ενώ στο 41' ο Σούρμπας από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 46' αστόχησε από πλεονεκτική θέση μετά το στρώσιμο του Μαναζή ενώ στο φινάλε είχαμε μεγάλες συγκινήσεις, με δύο σπουδαίες φάσεις, από μία για κάθε ομάδα. Πρώτα ο Άρης (92') έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα ακριβώς πριν περάσει τη γραμμή, ενώ ο Προφήτης είχε το τελευταίο του "παραλίγο" στο 93' με το σουτ του Φώσκολου από το ημικύκλιο να περνά ελάχιστα άουτ.
Σε κάθε περίπτωση, ο Προφήτης δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε μια βδομάδα πριν στο Ρέντη. Πολύ πιο "δεμένος", δεν άφηνε χώρους στον αντίπαλο και υπήρξαν φάσεις που έβγαινε πολύ ωραία μπροστά και σίγουρα δικαιούταν ένα τέρμα.
Το επόμενο ματς της ομάδας μας είναι με την Άνω Νεάπολη.
ΑΡΗΣ ΑΜΦ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσονάκας (Ιωαννίδης, Πετρίδης)
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΑΡΗΣ ΑΜΦ. (Β. Κώττος): Τριανταφύλλου, Παπαδόπουλος (68' Χατζησεβαστός), Γιατσάι, Σπύρου, Πολλιάς, Πλατσίδας (46' Χριστοφής), Αναστασίου, Βαλσαμίδης, Μηνόγιαννης (74' Γιοβανίδης), Κατσούλης, Τσιγκόλης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κουκοβίνης): Λαγοπάτης, Περπερίδης, Αλλαϊμπέι, Λαμπρινός, Πατριώτης, Τσάδαρης, Σούρμπας (55' Σούλι), Μασρί (46' Μαναζής), Καλλινικίδης (75' Κλάπης), Φώσκολος, Σελίμης.