Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 0-3

Τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που το πρωτάθλημα ξεκινά με βαριά ήττα για τον Προφήτη. Η Καστέλλα αποδείχθηκε πολύ ανώτερη και πήρε εύκολα το τοπικό ντέρμπι, επικρατώντας με 0-3 στο ουδέτερο γήπεδο του Ρέντη.
To ματς ουσιαστικά τελείωσε από πάρα πολύ νωρίς. Μόλις στο 2' ο Πατρικάκος έβαλε σε θέση οδηγού τους Καστελλιώτες, που είχαν συντριπτικά υπέρ τους την κατοχή και επιτιθέμενοι κυρίως από τα άκρα έχαναν συνεχώς ευκαιρίες, διπλασιαζοντας με έναν μάλλον απρόσμενο τρόπο, το απ' ευθείας κόρνερ του Μπουτσίνη στο 32'. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πάσα με κεφαλιά έγραψε το 0-3, με τον Προφήτη λίγο αργότερα να χάνει την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να σημειώσει έστω ένα γκολ, έχοντας δοκάρι με τον Μανωλάκο. Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο, με τη γειτονική ομάδα να παίρνει το πρώτο της τρίποντο με ωραία μπάλα και να ξεκινά ιδανικά το πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν Προφήτη που το πρώτο δείγμα γραφής του δεν ήταν καθόλου, μα καθόλου, ικανοποιητικό...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 0-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλατσάκης (Μητάκος, Βουτσάς)
ΣΚΟΡΕΡ: 2' Πατρικάκος, 32' Μπουτσίνης, 47' Πάσα
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κουκοβίνης): Παπακωστόπουλος, Αλλαϊμπέι, Σελίμης, Λαμπρινός, Καλλινικίδης, Κλάδης, Σούρμπας (46' Σκαλιτόπουλος), Τσάδαρης (81' Λάζαρης), Μανωλάκος (84' Φιλιππάκος), Κλάπης (46' Φώσκολος), Περπερίδης.
ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Α. Κακογιάννης): Μπούκουρας, Μανώλης, Δημόπουλος, Σωτηρίου, Μποντέτσι, Μπανάι (67' Ζαχαρίου), Πατρικάκος (87' Σκούρτης), Μπουτσίνης, Πάσα (80' Χουρδάκης), Μπιλήρης, Τσερεγκούνης (75' Καρκαβίτσας).