Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΤΙΜΗ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΑ ΛΑΖΑΡΟΥ...

Η Χρύσα Λαζάρου, πρώτη σκόρερ της ομάδας μας τα δύο τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την απόφασή της να "κρεμάσει τα παπούτσια της" και να αποχωρήσει από τους αγωνιστικούς χώρους.
Ότι και να γράψουμε για την αθλήτρια, αλλά κυρίως για τον άνθρωπο, Χρύσα, δε θα είναι αρκετό. Αγωνίστηκε με τα χρώματα του Προφήτη για δύο σεζόν, με συνολικά 714 πόντους σε 57 παιχνίδια. Μια πολύ ποιοτική παίκτρια, που δύσκολα μπορούσαν να σταματήσουν οι αντίπαλες άμυνες. Κυρίως όμως ένας υπέροχος χαρακτήρας, μια κοπέλα πάντοτε χαμογελαστή (ακόμα και στα δύσκολα), ένα παράδειγμα για όλους μας μέσα στην ομάδα.
Όσοι -χωρίς να είναι κοντά στην ομάδα- έβλεπαν το βιντεάκι που φτιάξαμε με τις φάσεις από τα πλέι-οφ, είχαν τη μόνιμη απορία ποια είναι αυτή η παικτάρα με το "7". Η Χρύσα φεύγει από τα γήπεδα όπως ακριβώς της αξίζει: Πρωταθλήτρια, μετά από μια αλησμόνητη σειρά τελικών, όπου η ίδια (ειδικά στα δύο ματς της Αργυρούπολης) έδωσε φοβερές παραστάσεις.
Είναι λογικό κι ανθρώπινο να είμαστε λίγο στεναχωρημένοι που δε θα την έχουμε μαζί μας την επόμενη χρονιά. Αυτό όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στη χαρά που νιώθουμε που συνεργαστήκαμε μαζί της αυτά τα δύο χρόνια, αλλά και την υπερηφάνειά μας που ο Προφήτης ήταν η ομάδα που έμελλε να κλείσει την καριέρα της. Η ίδια πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας. Την αγαπάμε πολύ και της ευχόμαστε υγεία και κάθε ευτυχία για εκείνη και την οικογένειά της!
Χρύσα, σ' ευχαριστούμε για όλα!