Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

OI ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ο σύλλογος προσκαλεί όλους τους φίλους και τα μέλη του στο καθιερωμένο εορταστικό τριήμερο, που φέτος θα πραγματοποιηθεί 23-25 Ιουνίου στο ανοιχτό γήπεδο Προφήτη Ηλία. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τους τελικούς αγώνες του εσωτερικού πρωταθλήματος μπάσκετ, διαγωνιστικά παιχνίδια, αγώνες μεταξύ γονέων και θα κορυφωθούν την Κυριακή το βράδυ (21:00), οπότε και είναι προγραμματισμένη η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου. Εκεί ξεχωρίζουν οι βραβεύσεις της γυναικείας ομάδας μπάσκετ για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία και της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου για την άνοδο στη Β' Κατηγορία Πειραιά. Ελάτε να περάσετε ένα όμορφο τριήμερο και να χειροκροτήσετε τους αθλητές μας, μικρούς και μεγάλους, για τη φετινή τους προσπάθεια!

 Ε Π Ι Σ Η Σ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Προφήτη Ηλία βάσει των αρ. 4 - παρ. 11 και αρ. 13 – παρ.3,5,7 του καταστατικού του σωματείου, συγκαλεί Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του, την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 στα γραφεία του Oμίλου (ανοικτό γήπεδο μπάσκετ) με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Εκλογή Προέδρου – Γεν.Γραμματέα Συνέλευσης
2. Οικονομικός Απολογισμός
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Διοικητικός Απολογισμός
5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
6. Άλλα θέματα
Σε περίπτωση μη απαρτίας, σύμφωνα με το άρ. 13 – παρ. 6 του καταστατικού συγκαλείται νέα συνέλευση την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00, στο ίδιο μέρος.