Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 34-67

Χωρίς προβλήματα πέρασε από τον Κορυδαλλό ο Προφήτης στην προτελευταία αγωνιστική, τα σημαντικά όμως ήταν αλλού και συγκεκριμένα στα Καμίνια, όπου ο ΑΟΝΑ νίκησε τον Ατρόμητο και ουσιαστικά "κλείδωσε" τις διασταυρώσεις (ΑΟΝΑ-Ατρόμητος και Προφήτης-Φοίνικας), καθώς θεωρείται απίθανο να αλλάξει κάτι την τελευταία αγωνιστική.
Στα του δικού μας ματς, ο Προφήτης ήταν αυτός που έχουμε ξαναδεί πάμπολλες φορές σε τέτοιου είδους αγώνες: Έπαιξε όσο χρειάστηκε, ήταν άκεφος και έκανε πολλά και αδικαιολόγητα λάθη. Είναι αλήθεια πως το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών (τη στιγμή που μεσολάβησε και το Πάσχα) δεν βοηθάει ώστε η ομάδα να παραμένει σε εγρήγορση, πρέπει όμως να πιέσουμε τους εαυτούς μας όσο γίνεται και να κερδίσουμε πράγματα, καθώς δε γίνεται ξαφνικά να γυρίσουμε έναν διακόπτη και να παρουσιαστούμε στο 100%  με το ξεκίνημα των πλέι-οφ.
Γουλουμή και Σπύρη ήταν οι πιο ορεξάτες χτες για τον Προφήτη, ενώ από τον μαχητικό Κορυδαλλό καλές εντυπώσεις άφησαν οι Δρένη και Κουρμπέτη. Σωστή η διαιτησία των Μαίμου και Αϊβαλιώτη.
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 37-64 (12-20, 20-47, 28-56, 34-67)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαίμου, Αϊβαλιώτης
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (Ι. Καργιάννης): Μοσκόβη, Πολυζώτη 4, Κουρμπέτη 9, Τζώνη, Τσοπανέλλη 2, Δρένη 11, Μαρμαρινού 2, Αυγουστόγλου 5, Δρόσου 1, Ζήκα, Καραπαναγή.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Παπαδοπούλου, Δροσωτάκη 8(1), Σπύρη 10, Λαζάρου 10, Ζεβαχιργιάν 3(1), Κουτσοδήμου 7(1), Γκέρμπη 2, Καλοβυρνά, Γουλουμή 16, Πούλη 6, Ιωαννίδου 5(1).