Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ 1-0

Πολύ κοντά στην άνοδό του στη Β' Κατηγορία βρίσκεται ο Προφήτης, μετά τη νίκη 1-0 σήμερα στο Σ.Ε.Φ. κόντρα στον Ποσειδώνα. Η ομάδα μας στα τρία ματς που απομένουν χρειάζεται δύο βαθμούς, ενώ της αρκεί και ο ένας, αρκεί αυτός να είναι στον αγώνα της Τετάρτης με τους Λέοντες.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ ο Μασρί, που πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε χαμηλά στη δεξιά γωνία του Χατζαντώνη. Το φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή, είχε κερδίσει ο Αλλαϊμπέι, σε μια φάση που ξεκίνησε από την επιμονή του Πατριώτη. Ο αγώνας ήταν πολύ μέτριος ποιοτικά, κάτι λογικό αφού ήταν πολύ κρίσιμος και για τους δύο, με τον Προφήτη να κυνηγάει την απ' ευθείας άνοδο και τον Ποσειδώνα να παλεύει για την είσοδό του στα πλέι-οφ. Το πρώτο ημίχρονο κυλούσε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις μέχρι λίγο πριν τη λήξη του, όταν και ο Ποσειδών έμεινε με παίκτη λιγότερο, μετά την απ' ευθείας κόκκινη στον Κόλλια για εκτός φάσης χτύπημα στον Μασρί. Το δεύτερο μέρος λοιπόν, που διεξήχθη υπό συνεχή βροχή, κύλησε με τον Προφήτη να παίζει με παίκτη παραπάνω, αλλά τους τυπικά φιλοξενούμενους να χάνουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με τον Βερροιόπουλο να πλασάρει μόλις άουτ μόνος του με τον Παλυβό. Ο Προφήτης μέχρι εκείνη την ώρα είχε μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη, οπότε ο κόουτς Τασιούλας (που αποβλήθηκε από τον πάγκο στην ανάπαυλα) έκανε σχετικά νωρίς τις αλλαγές του αλλά και μετέβαλλε το σύστημα, αφήνοντας τρεις πίσω και γεμίζοντας το κέντρο. Αυτό εν μέρει έπιασε, αφού ναι μεν οι ευκαιρίες δεν ήρθαν ποτέ, κερδίσαμε όμως μέτρα, αλλά και πολλά στημένα (κυρίως κόρνερ) και εντέλει από μια στημένη μπάλα ήρθε και το γκολ της νίκης.
Ο Προφήτης λοιπόν πήρε αυτό που ήθελε, έστω κι αν δεν έπαιξε καμιά σπουδαία μπάλα, ειδικά σε αυτό το σημείο όμως της χρονιάς το μόνο που μετράει είναι τα αποτελέσματα. Την Τετάρτη έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική, και αρκεί μια ισοπαλία προκειμένου η ομάδα να πανηγυρίσει την άνοδό της.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΤΖ. 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σφούνος (Γαρούφος, Παγουρτζής)
ΣΚΟΡΕΡ: 68' Μασρί
ΑΠΟΒΟΛΗ: 44' Κόλλιας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Παλυβός, Λάζαρης (65' Κλάδης), Αλλαϊμπέι, Πατριώτης, Φραντζέσκος, Φεϊζάι, Κλάπης (57' Σκαλιτόπουλος), Σελίμης, Μπόσμος (53' Φιλιππάκος), Φώσκολος, Μασρί.