Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΓΕΜΑΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ

Φουλ αγωνιστική δράση είχαμε το Σαββατοκύριακο για τα δύο τμήματα που συμμετέχουν στο τουρνουά υποδομών, καθώς αμφότερα έδωσαν δύο αγώνες, έναν εξ αναβολής και έναν για το κανονικό πρόγραμμα.

Προφ. Ηλίας - 'Αμιλλα Περ. (2004-05)
Αρχίζουμε από τους Μίνι Α', οι οποίο το Σάββατο υποδέχτηκαν την Άμιλλα Περιστερίου. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ άσχημη και μας προβλημάτισε. Το τελικό σκορ ήταν 32-49. Την επόμενη μέρα αγωνιστήκαμε στον Άγιο Δημήτριο εναντίον μιας ακόμα δυνατής ομάδας, του Αστέρα. Εκεί τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα και η ομάδα εμφανίστηκε βελτιωμένη, αλλά η αστοχία μας κόστισε και το τελικό σκορ ήταν 38-28. Προπονητής στον Αστέρα είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Μιχάλης Κεραμειδάς, παλιός αθλητής αλλά και προπονητής στην ανδρική μας ομάδα. Οι αθλητές που αγωνίστηκαν στα δύο αυτά ματς ήταν οι Αλεβιζάκης, Κωστίκογλου, Αρβανιτογεώργος, Δοντάς, Μούτσικα, Αναστασάκος, Βότσαρης, Σαρρής, Βαφειάδης, Καραβάς, Δημόπουλος, Φραγκιαδουλάκης.

Προφ. Ηλίας - Άμιλλα Περ. (2006-07)
Οι Μίνι Β' έδωσαν και τα δύο παιχνίδια τους ως γηπεδούχοι και πέτυχαν ισάριθμες νίκες. Το Σάββατο εναντίον της Άμιλλας επικράτησαν με 27-17 και την Κυριακή εναντίον του Ερμή Αργυρούπολης με 45-21.  Και στα δύο ματς τα πιτσιρίκια έπιασαν πολύ ωραία απόδοση και κέρδισαν το χειροκρότημα των φίλων του τμήματος. Οι αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν οι Αλεβιζάκης, Αφάρας, Δημόπουλος, Μπράβος, Νησιανάκης, Πασαγιάννης, Πατέρας, Σαρδέλης, Χίου, Χριστόγλου, Καραβάς, Κεντράι.

Προφ. Ηλίας - Ερμής Αργ. (2006-07)
 Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και καλή συνέχεια!