Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ: Α.Ε.Ν.ΦΑΛΗΡΟΥ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1

Πάρα πολύ κακή εμφάνιση, ίσως η χειρότερή μας φέτος και δίκαιη ήττα από το Νέο Φάληρο στον Κορυδαλλό.
Από την αρχή φάνηκε το πως θα πήγαινε το ματς, με τον Προφήτη να είναι πολύ υποτονικός και τους γηπεδούχους να απειλούν περισσότερο, για να ανοίξουν τελικά εκείνοι το σκορ με προσπάθεια του Δάππα στο 25', Η ομάδα του λόφου ισοφάρισε σχετικά γρήγορα (34') με πολύ ωραία κεφαλιά του Α. Τσάδαρη, ύστερα από κόρνερ του Σελίμη στο πρώτο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε να δούμε κάτι διαφορετικό, όμως η εικόνα μας δυστυχώς δεν άλλαξε. Πιθανόν να μιλούσαμε για διαφορετικό ματς, αν ο Κίκης αποφάσιζε διαφορετικά στη φάση του 51': Στην εκτέλεση φάουλ του Σελίμη από αριστερά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, πέρασε από όλους και πήγε δοκάρι και μέσα, όμως ο επόπτης σήκωσε σημαία και ο Κίκης θεώρησε ότι υπήρχαν παίκτες που επηρέαζαν και ακύρωσε το τέρμα. Στην εξέλιξη της φάσης το Νέο Φάληρο βγήκε στην επίθεση και ο Μηνάγιας έγραψε το 2-1, που αποδείχτηκε και το τελικό σκορ. Ο Προφήτης στο υπόλοιπο δεν έκανε άλλη σοβαρή φάση, κάτι που εκ των πραγμάτων ήταν δύσκολο με βάση την εικόνα που είχαμε. Αντίθετα οι νικητές θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλο γκολ, έχοντας δύο δοκάρια, με τους Κατσαρά (πριν το 2-1) και Μηνάγια (μετά).
Μ' αυτά και μ' αυτά ο Προφήτης έπεσε στην τρίτη θέση της κατάταξης και όπως φαίνεται η μάχη για την απ' ευθείας άνοδο θα είναι σκληρή και θα κρατήσει πολύ, γιατί η κατηγορία φέτος δείχνει αρκετά ανταγωνιστική.
Α.Ε.Ν. ΦΑΛΗΡΟΥ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κίκης (Αναγνώστου, Τσάνος)
ΣΚΟΡΕΡ: 25' Δάππας, 52' Μηνάγιας - 34' Α. Τσάδαρης
Α.Ε.Ν. ΦΑΛΗΡΟΥ: Πάππα, Σωτηρόπουλος, Λαζόπουλος, Παναρίτης, Κατσαράς, Δάππας (63' Περιστέρης), Ντομπρίν, Τσαγρής (75' Μπαϊραμπάς), Παλαιολόγος, Μηνάγιας, Αλεξίου (54' Λουκάνι).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Παλυβός, Τσάδαρης Α., Περπερίδης, Πατριώτης, Φραντζέσκος, Σελίμης (80' Τσάδαρης Χ.), Κλάπης, Τίκας, Καλλινικίδης, Φώσκολος (67' Μανωλάκος), Φιλιππάκος (58' Σκαλιτόπουλος).