Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 57-71

Βγήκε κι αυτή η υποχρέωση, με την ομάδα μας να φεύγει από τον Κορυδαλλό με τη νίκη με τελικό σκορ 57-71 σε βάρος των ουραγών Απρόβλεπτων.
Οι παίκτες μας έπρεπε να προσπαθήσουν για να είναι τόσο κακοί όσο τους είδαμε χθες βράδυ, αν και ως ένα βαθμό στέκει η δικαιολογία της χαλαρότητας λόγω της βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου και του γεγονότος ότι ήταν από τα παιχνίδια που ξέρεις ότι όσο χάλια και να παίξεις, στο τέλος θα κερδίσεις. Οι Απρόβλεπτοι στην αρχή ήταν σταθερά μπροστά (δεκ. 17-13), όμως ο Προφήτης έκανε σχετικά καλό δεύτερο δεκάλεπτο και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Όπως και να έχει είδαμε πολύ άσχημο μπάσκετ και το μόνο πράγμα που οι παίκτες και των δύο ομάδων τα κατάφεραν καλά ήταν η συνεχής ενασχόληση με τους διαιτητές, με αποτέλεσμα τέσσερις τεχνικές ποινές (και λίγες ήταν) σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
Από τον Προφήτη κάπως υποφερτοί ήταν οι δύο πλέι-μέικερ Μυλωνόπουλος και Κακλέας, ενώ από τους φιλότιμους Απρόβλεπτους πάλεψαν περισσότερο οι Ξανθάκης και Διδάγγελος. Μέτρια η διαιτησία των Νικολοπούλου και Μαίμου.
Σε άλλα νέα, η ΕΣΚΑΝΑ εξέδωσε την απόφασή της σχετικά με την τύχη του αγώνα με τον Παναιγιναϊκό που διακόπηκε, και είναι ο μηδενισμός του αντιπάλου και η κατακύρωση του αγώνα υπέρ μας με το σκορ που υπήρχε (47-31). Επίσης αποχώρησαν από το πρωτάθλημα (για δεύτερη σερί χρονιά μένουν στου δρόμου τα μισά) οι Σαρξ Γλυφάδας, και μένει τώρα να δούμε τι θα γίνει με τα ματς που είχαν προλάβει να παίξουν, αν δηλαδή θα μετρήσουν κανονικά ή θα θεωρηθούν ως μη γενόμενα.
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 57-71 (17-13, 30-38, 46-58, 57-71)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικολοπούλου, Μαίμου
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ (Χ. Μαγκλάρας): Σημαντηράκης 13, Ιωαννίδης 2, Διδάγγελος 12, Βασιλάκης 2, Μαζαράκης 7(1), Λιάκος, Ξανθάκης 18(2), Καραμαργιός, Σταμάτης 1, Διβριώτης 2, Μασούρας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Παπαευθυμίου): Κακλέας 6, Μυλωνόπουλος 2, Γεροδήμος 17(2), Τζανής 5, Σιδέρης 6(2), Σαραντάκος 3, Μακρινός 22(1), Σταθόπουλος 4, Στρατούλης 6(2).