Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜ. 3-2

Με το δεξί μπήκε στο 2017 ο Προφήτης, που με τη νίκη 3-2 στο ΣΕΦ επί των Λεόντων παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.
H ομάδα μας παρουσίασε και πάλι το ανησυχητικό φαινόμενο των "δύο προσώπων", με το υποτονικό δεύτερο ημίχρονο να ακολουθεί ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος, στο οποίο ο Προφήτης σημείωσε τρία πολύ όμορφα τέρματα. Το δρόμο για τη νίκη άνοιξαν από νωρίς οι δύο εορτάζοντες, Καλλινικίδης και Φώσκολος. Ο Καλλινικίδης μετά την κεφαλιά-πάσα του Μανωλάκου με δυνατό σουτ έβαλε το πρώτο γκολ, για να διπλασιάσει με υπέροχο τρόπο ο Φώσκολος, "κρεμώντας" τον αντίπαλο γκολκίπερ από τα 40 μέτρα. Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Προφήτης πέτυχε και το τρίτο γκολ και μάλιστα ξανά με "λόμπα", από τον Μανωλάκο και τη γωνία της μεγάλης περιοχής. Σε όλο αυτό το διάστημα οι "κυανέρυθροι" είχαν ρυθμό και έφτιαχναν συνεχώς φάσεις, πολλές από τις οποίες θα είχαν εκμεταλλευτεί αν ήταν περισσότερο ομαδικοί στην τελική προσπάθεια. Και ξαφνικά στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε άλλη ομάδα. Ο Προφήτης "κάθισε" πάνω στο 3-0 της ανάπαυλας, ξέχασε τον καλό ρυθμό στα αποδυτήρια και σταδιακά έχασε το κέντρο. Ακόμα κι έτσι πάντως κατάφερε να έχει κάποιες ευκαιρίες (κυρίως με τον Σκαλιτόπουλο), ενώ αρχικά δεν διέτρεξε μεγάλους κινδύνους, τουλάχιστον όσο η άμυνα λειτουργούσε καλά (δηλάδη μέχρι το 70'-75' περίπου). Γιατί στο τέλος οι Λέοντες κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ, μας ανησύχησαν και ευτυχώς που δεν υπήρχε πολύς χρόνος, γιατί ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί.
Ο Κατσαμάς, που ξέρει την ομάδα καλύτερα από κάθε άλλον, φοβόταν πολύ το παιχνίδι γιατί η ομάδα στην περίοδο των γιορτών δε δούλεψε όπως θα έπρεπε, και (παρά το αποτέλεσμα) αποδείχτηκε πως είχε δίκιο. Εμείς τα γράφουμε τώρα που κερδίσαμε και βρισκόμαστε στην κορυφή, ότι η άνοδος και το πρωτάθλημα δε θα έρθουν από μόνα τους και δε θα μας χαριστούν αν δεν κοπιάσουμε γι' αυτά. Οπότε περιμένουμε συχνότερη παρουσία στις προπονήσεις και προσήλωση στον στόχο, γιατί ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, ανηφορικός αλλά και (για να είμαστε στο κλίμα των ημερών) χιονισμένος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜ. 3-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπεσίρης (Φυρογένης, Μηλιδώνης)
ΣΚΟΡΕΡ: 5' Καλλινικίδης, 13' Φώσκολος, 39' Μανωλάκος - 80' Χρήστου, 89' Ρουμελιώτης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Παλυβός, Περπερίδης, Αλλαϊμπέι, Πατριώτης, Φεϊζάι, Τσάδαρης Α. (75' Μασρί), Κλάπης, Σελίμης, Καλλινικίδης (61' Σκαλιτόπουλος), Φώσκολος, Μανωλάκος (84' Σούρμπας).
ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜ. (Π. Κοζακόπουλος): Λιβάνιος, Μίτρε (75' Καραγιάννης), Τσιάκαλος, Μπεντενιώτης, Μπίντζος (46' Κωνσταντινίδης), Καρατέλιος, Σαμαράς (46' Ζούβελος), Καλής, Χρήστου, Ρουμελιώτης, Λιβάνιος.