Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΝΙ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις και για τα δύο τμήματά μας στο τουρνουά υποδομών και ισάριθμες νίκες για τις ομάδες του κόουτς Παπαευθυμίου.

Και οι δύο αγώνες έγιναν στο ανοιχτό γήπεδο του λόφου. Οι Μίνι Α' υποδέχτηκαν τον Ποσειδώνα Ν. Ψυχικού, τον οποίο και νίκησαν με 49-27. Αγωνίστηκαν οι Αλεβιζάκης Π., Κωστίκογλου, Αρβανιτογεώργος, Μούτσκα, Βότσαρης, Αναστασάκος, Χίου Κ., Σαρρής, Σκόρδος, Βαφειάδης, Φραγκιαδουλάκης.

Οι Μίνι Β' έπαιξαν με τον Άθλο Ηλιούπολης και το τελικό σκορ ήταν 55-29. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Αλεβιζάκης Γ., Αφάρας, Δημόπουλος, Καλαμάρας, Κεντράι, Μπράβος, Πασαγιάννης, Πατέρας, Σαρδέλης, Χίου Γ., Χριστόγλου. 

Και στα δύο ματς είδαμε πολύ όμορφο μπάσκετ, από τα παιδιά όλων των ομάδων. Συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν, εμείς το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε αγώνες εκτός έδρας, με Άθλο και Παγκράτι.

Σημ.: Στο σχετικό group που υπάρχει στο facebook οι έφοροι αναρτούν και πολύ όμορφα βίντεο με φάσεις από τους αγώνες. Ο γράφων θα ήθελε πολύ να τα βάλει και εδώ, όμως ως γνωστόν η σχέση του με την τεχνολογία δεν είναι και η ιδανικότερη. Οπότε αν κάποιος ξέρει τον τρόπο, παρακαλείται να μας διαφωτίσει!