Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 52-20

Ο Προφήτης έπαιξε με διάθεση και κατάφερε να πάρει σχετικά εύκολα τη νίκη απέναντι στον μαχητικό Πορφύρα και να διατηρηθεί έτσι στη δεύτερη θέση της κατάταξης, μαζί με Φοίνικα και Ατρόμητο. Η ομάδα μας είχε καλή απόδοση κυρίως στην άμυνα, έχοντας κλείσει τους διαδρόμους προς το καλάθι μας, και από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά άνοιξε τη διαφορά φτάνοντας στη νίκη χωρίς να απειληθεί. Καλύτερες από τον Προφήτη οι δύο πλέι-μέικερ, Γιαννοπούλου και Πούλη, ενώ από τον Πορφύρα πάλεψε περισσότερο η Κοτσάνη. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία από Αρφαρά και Νάκο.
Με τον Πορφύρα είχαμε να αναμετρηθούμε σε επίπεδο γυναικείου από το πολύ μακρινό 1998! H  φετινή επαναδραστηριοποίηση του τμήματος από την ομάδα της Φρεαττύδας ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, γιατί η απουσία του Πορφύρα από τα γυναικεία πρωταθλήματα τα προηγούμενα χρόνια ήταν αισθητή. Χαιρετίζουμε την προσπάθεια τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον!
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 52-20 (11-6, 27-8, 43-14, 52-20)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αρφαρά, Νάκος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Τσελεπίδου 2, Κουτσοδήμου 2, Σπύρη 4, Ζεβαχιργιάν, Δροσωτάκη 2, Αρχοντάκη 10, Καλοβυρνά, Γουλουμή 4, Πούλη 8(1), Ιωαννίδου 4(1), Γιαννοπούλου 16(1).
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Π. Δοντάς): Κοτσάνη 10, Χατζηχαραλαμπίδου, Ανβάρ, Γκανή 3, Κίκη, Ρέππα 1, Μούγιου, Ξαγοράρη, Αγγελετάκη, Λέκα 2, Χάλαρη, Μεμίνι 4.