Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1

To μη χείρον βέλτιστον για τον Προφήτη, που μπορεί να μην κέρδισε χτες στο Μοσχάτο τον Ποσειδώνα, αλλά τουλάχιστον έφυγε με την ισοπαλία, αποτέλεσμα το οποίο μάλιστα δεν του κόστισε την κορυφή της βαθμολογίας.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο η ομάδα του λόφου είχε την υπεροχή και κατάφερε να προηγηθεί στο 27' με τον Φιλιππάκο (δυνατό σουτ), μετά από ωραία ενέργεια του Κλάπη από δεξιά. Πάλι μετά από προσπάθεια του Κλάπη ο Σελίμης από κοντά με προβολή δεν κατάφερε να διπλασιάσει, ο Προφήτης όμως πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0 αλλά και με την αίσθηση ότι το παιχνίδι είναι στα μέτρα του. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν όμως στο δεύτερο μέρος, με τον Ποσειδώνα να αρχίζει να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και τον Προφήτη να περιορίζεται όσο περνά η ώρα σε παθητικό ρόλο. Κάτι που ίσως φαίνεται παράξενο, δεδομένου ότι μέχρι τώρα η ομάδα μας είχε δείξει ότι είχε δυνάμεις και εκμεταλλευόμενη την κούραση του αντιπάλου, χτυπούσε εκείνη στο τέλος. Η υπεροχή του Ποσειδώνα μετατράπηκε σε γκολ στο 70', όταν μετά από μια εκτέλεση φάουλ-γέμισμα προς την περιοχή μας, κανείς δεν ακολούθησε τον Αλεξόπουλο που μόνος του έγραψε το 1-1. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε όταν ο Προφήτης απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα (76', απ' ευθείας κόκκινη του Αναζικού για εξύβριση των θείων). Παραλίγο έτσι να έρθει το "έμφραγμα" στο 92', ευτυχώς όμως ο Θέος μόνος του με τον Παλυβό πλάσαρε άουτ. Ίσως εξ' αιτίας αυτής της φάσης είναι που μας έμεινε και η αίσθηση του "πάλι καλά". Ο Ποσειδών πάντως δεν είναι κακή ομάδα (το αντίθετο) και μην ξεχνάμε ότι είναι κι αυτός μεταξύ των ανταγωνιστών μας για την άνοδο. Ακολουθεί τώρα η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών, οι οποίες θα βρουν τον Προφήτη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και αήττητο τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανθόπουλος (Γεωργόπουλος, Πετρίδης)
ΣΚΟΡΕΡ: 70' Αλεξόπουλος - 27' Φιλιππάκος
ΑΠΟΒΟΛΗ: 76' Αναζικός
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Γ. Καζόλας): Χατζαντώνης, Κόλλιας, Κονόμη, Ηλιόπουλος, Ζόμπας, Ζυμβρακάκης, Χρυσαφάκης, Δούλος (62' Αλεξόπουλος), Βούλγαρης (78' Κολούκας), Παυλίδης (64' Αναζικός), Θέος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Παλυβός, Περπερίδης, Αλλαϊμπέι, Πατριώτης, Φραντζέσκος, Τσάδαρης Α., Κλάπης (85΄Μανωλάκος), Σελίμης, Καλλινικίδης, Φώσκολος (89' Μπόσμος), Φιλιππάκος (75' Σκαλιτόπουλος).