Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΒΑΡΗ 53-65

Άλλο ένα άσχημο βράδυ για τους άνδρες, με τη Βάρη να παίρνει ένα πολύ σπουδαίο διπλό στα Καμίνια και τον Προφήτη να μένει πίσω στη μάχη για μια θέση στα πλέι-οφ.
Το επιμέρους σκορ του δευτέρου ημιχρόνου ήταν 20-41. Αυτό από μόνο του λέει σχεδόν τα πάντα για την εικόνα μιας αναμέτρησης στην οποία η ομάδα μας εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος ο Προφήτης έλεγξε το ρυθμό (πηγαίνοντας κατά κανόνα σε μεγάλες επιθέσεις) και με τους φιλοξενούμενους να είναι άστοχοι πήγε στα αποδυτήρια με 33-24. Μάλλον όμως έμεινε σε αυτά, καθώς το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και πάλι κόλαφος για την ομάδα μας (όπως στο προηγούμενο ματς με τους Κυρίαρχους και όπως και σε τόσα άλλα). Ο Προφήτης δε σκόραρε με τίποτα, την ίδια στιγμή που οι παίκτες της Βάρης, παίρνοντας ψυχολογία από την άμυνα άρχισαν να βρίσκουν το χέρι τους. Η κατάσταση άλλαξε ολοκληρωτικά, με τη Βάρη να γυρίζει το ματς με χαρακτηριστική ευκολία. Στο 30' το σκορ έγινε 37-42 και από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του αγώνα ο Προφήτης δεν ξαναμπήκε ποτέ στη διεκδίκηση, με τη διαφορά να αυξάνει με σταθερούς ρυθμούς μέχρι και τη λήξη.
Παπακωνσταντίνου και Κατσάκος ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Βρεττού, που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να μείνει σε επαφή με τις θέσεις ανόδου και πανηγύρισε μια δίκαια και πολύ σημαντική νίκη. Για τον Προφήτη πάλεψε ο Γεροδήμος. Σωστός στις αποφάσεις του ο Μέλης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΒΑΡΗ 53-65 (20-13, 33-24, 37-42, 53-65)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μέλης, Φραγκιαδάκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Παπαευθυμίου): Κακλέας, Μυλωνόπουλος, Γεροδήμος 16, Σαμοΐλης 8(1), Σιδέρης, Σαραντάκος 2, Μακρινός 8(1), Κοντοσώρος 14, Φίλης, Λέσι 3(1), Σταθόπουλος 2, Στρατούλης.
ΒΑΡΗ (Σ. Βρεττός): Χριστόφης, Ανεμοδουράς 2, Παπακωνσταντίνου 16(3), Αγαλιώτης 10, Κατσάκος 14(1), Ρουμελιώτης 2, Κατσιούλης 2, Γάριος 7, Ιορδανίδης 7, Μαστροδήμος 5.