Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει, ο Όμιλος θα συμμετάσχει για μια ακόμη χρονιά στο "τουρνουά basketball υποδομών", που συνδιοργανώνουν ο Έσπερος, ο Πανιώνιος, το Περιστέρι και ο Ολυμπιακός. Και τη φετινή σεζόν θα κατεβάσουμε δύο αντιπροσωπευτικές ομάδες, στις ηλικίες 2004-05 και 2006-07, που για εμάς είναι τα τμήματα "Μίνι Α'" και "Μίνι Β'"αντίστοιχα και τα οποία προπονεί ο κόουτς Παπαευθυμίου.
Οι 2004-05 μετέχουν στον ίδιο όμιλο με τους Αστέρα Αγ.Δημ., Ερμή Αργ., Ποσειδώνα Ν. Ψυχικού, Ελληνικό, Άθλο Ηλιούπολης και Ολυμπιάδα Πετρούπολης. Στο συγκεκριμένο τμήμα καθήκοντα εφόρου θα έχει  ο κ. Νίκος Βαφειάδης, o οποίος γνωρίζει άψογα το συγκεκριμένο κομμάτι.
Οι 2006-07 θα έχουν στον όμιλό τους τις ομάδες Διόνυσος, Ερμής Αργ., South Ba, Οδυσσέας Αγ. Βαρβάρας, Άθλος Ηλιούπολης, Άμιλλα Περιστερίου, Ολυμπιάδα Πετρούπολης, Κουκάκι. Έφορος μας εδώ θα είναι ο κ. Κώνσταντίνος Πατέρας, στον οποίο με την ευκαιρία ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα.
Οι αγώνες ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες μας, να γίνουν όμορφα παιχνίδια και οι αθλητές μας να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή.