Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ!
Σαραντάκος-Κοντοσώρος
Με εντελώς καινούργιο πρόσωπο θα παρουσιαστεί η ανδρική ομάδα στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Δ' Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.. Οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι τεράστιες, αφού μόνο δύο αθλητές, οι Θέμης Σαραντάκος και Μιχάλης Κοντοσώρος παρέμειναν στο δυναμικό της ομάδας και θα συνεχίσουν να φοράνε τα κυανέρυθρα.
Είναι φυσιολογικό λοιπόν τα νέα πρόσωπα να είναι πολλά: Ο Προφήτης ενισχύθηκε κυρίως από την γειτονική Καστέλλα, που την επόμενη σεζόν όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει ανενεργή.
Μακρινός-Μυλωνόπουλος
Συνολικά τέσσερις παίκτες πέρασαν στην πάνω πλευρά της οδού Βασιλέως Παύλου: Οι Μάρκος Μακρινός (φόργουορντ, 34), Γιώργος Γεροδήμος (φόργουορντ, 36), Άγγελος Μουλαράι (φόργουορντ, 21) και Βασίλης Λέσι (γκαρντ, 21). Επίσης αποκτήθηκε από τον Πήγασο Κορ. ο Γιάννης Μυλωνόπουλος (γκαρντ, 29), ως ελεύθερος ο Κώστας Κακλέας (γκαρντ, 33) ενώ επέστρεψαν στις δραστηριότητες του συλλόγου δυο αθλητές που είχαν αγωνιστεί και παλαιότερα στην ομάδα, οι Μπάμπης Σιδέρης (φόργουορντ, 28) και Μάριος Ιμπραημάκης (γκαρντ, 23). Ακόμη, ο Γιάννης Τζάθας (σέντερ, 24) που πέρσι δεν αγωνίστηκε λόγω στρατιωτικού, φέτος θα συμμετέχει κανονικά. Καλώς ορίζουμε όλα τα νέα παιδιά στην ομάδα μας και ευχόμαστε να έχουν μια επιτυχημένη χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ
Σε αντίθεση με το "τσουνάμι" στο έμψυχο δυναμικό, ο προπονητής θα παραμείνει ο ίδιος, με τον Μάκη Παπαευθυμίου να συνεχίζει στην άκρη του πάγκου μας. Ο Προφήτης κατά γενική ομολογία παρουσίασε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, από όταν και ανέλαβε ο Παπαευθυμίου, άρα ήταν επόμενο να ανανεωθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ
Η μεταβατική περίοδος ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον πάμε για τέλος Αυγούστου, όταν και θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Σε αυτήν ο Προφήτης θα έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο, ώστε να "ξεκολλήσει" από την Δ' Κατηγορία, μετά και την περσινή πλήρως αποτυχημένη σεζόν, που δεν μας βρήκε στις προνομιούχες θέσεις, παρότι όπως φαίνεται (λόγω των αποχωρήσεων) πρόκειται να ανέβουν τελικά έξι, ενδεχομένως και επτά ομάδες...
-Ο Προφήτης δε θα συμμετέχει στην επερχόμενη διοργάνωση του κυπέλλου, για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους.