Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά η εκδήλωση για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Όπως πάντα το blog σας έχει άφθονο φωτογραφικό υλικό.

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΓΚΙΚΑ

Η πιο συγκινητική στιγμή, όχι μόνο της βραδιάς, αλλά των τελευταίων ετών, ήταν η απονομή πλακέτας στη μνήμη του Τάκη Γκίκα. Την πλακέτα παρέλαβε, μέσα σε πολύ φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, η σύζυγος του, Βούλα, μαζί με τα τρία παιδιά, τη Σμαράγδα, τον Γιάννη και τον Φίλιππο. Φίλε Τάκη, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ...




Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΒΛΑΜΗ

Ο σύλλογος τίμησε επίσης την Ειρήνη Βλάμη, που αποχώρησε φέτος από την ενεργό δράση. Είναι η πρώτη σε συμμετοχές στην ιστορία του γυναικείου τμήματος, με τεράστια προσφορά στον Προφήτη.Την ευχαριστούμε για όλα.



ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στο εσωτερικό πρωτάθλημα (που ως γνωστόν φέτος διεξήχθη στη μνήμη του Π. Γκίκα), πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο "Ήφαιστος", με προπονητή τον Γιώργο Γαβρίλη, που νίκησε στον τελικό τον "Ερμή" του Βασίλη Καμαριωτάκη και της Ολυμπίας Σπύρη. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο "Δίας" του Σταμάτη Πάνου, τέταρτος ήταν ο "Αχιλλέας" με τον Αντώνη Βασιλείου, πέμπτος ο "Ηρακλής" του Λουκά Αλεφραγκή, έκτος ο "Κρόνος" του Κωνσταντίνου Δελή, έβδομος ο "Ποσειδών" του Θανάση Ταβουλάρη και όγδοος ο "Απόλλων" του Μάρκου Αμαργιανιτάκη. Απονεμήθηκαν διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και μετάλλια στους τρεις πρώτους. Το τουρνουά ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια και όγκο παιχνιδιών εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Κράτησε πάνω από δυο μήνες, έγιναν σαράντα αγώνες και συμμετείχαν συνολικά 84 αθλητές και αθλήτριες. Συγχαρητήρια σε όλους!









ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δε θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν τα καθιερωμένα διαγωνιστικά παιχνίδια. Στα σουτ πρώτευσε ο Αλέξανδρος Μαλάι, στις ελεύθερες βολές η Αντωνία Κομνηνέλλη, στη δεξιοτεχνία ο Γιώργος Χίου και στα μπασίματα ο Άγγελος Μαλάι.








ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΣΠΕΡΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Απονεμήθηκαν επίσης διπλώματα και μετάλλια στους αθλητές των τμημάτων Μίνι Α' και Μίνι Β' που αγωνίστηκαν στο τουρνουά Εσπέρου-Πανιωνίου.




Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΟΝΕΩΝ

Οι γονείς έπαιξαν και φέτος, όπου μάλιστα λόγω των πολλών συμμετοχών έγιναν δύο αγώνες, ξεχωριστοί για τους μπαμπάδες και τις μαμάδες και MVP αναδείχθηκε η Κωνσταντίνα Παπακωνσταντίνου!



















Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν ώστε να έχει επιτυχία η εκδήλωση. Να έχουμε υγεία και του χρόνου ακόμα καλύτερα!