Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

Πραγματοποιήθηκαν χθες στο Σ.Ε.Φ. οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης. Τα νέα είχαν να κάνουν με την μη υποψηφιότητα του κ. Παλάτου, που μετά από 14 χρόνια αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο. Στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 64 σωματεία και πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο κ. Βαγγέλης Λυμπεράτος, που αναμένεται να είναι και ο νέος πρόεδρος, ο τρίτος στην ιστορία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., μετά τους Πέτρο Καπαγέρωφ και Γιάννη Παλάτο. Αναλύτικα τα μέλη του νέου Δ.Σ. (σε παρένθεση το σωματείο από το οποίο προέρχονται): Β. Λυμπεράτος (Πειραϊκός), Γ. Μπίρης (Πανιώνιος), Γ. Μακρής (Τελαμώνας), Γ. Νικολάκης (Ελληνικό), Χ. Λιβιεράτος (Πειραϊκός), Η. Φωτεινάκης (Δάφνη Αγ.Δημ.), Μ. Σκουλίδας (Σούρμενα), Κ. Τσίχλας (ΧΑΝ Νικαίας), Δ. Καρανικόλας (Καλαμάκι), Σ. Κανδύλη (Παννεαπολικός), Π. Χοντζόπουλος (Έσπερος).
Νωρίτερα από την εκλογική διαδικασία είχε προηγηθεί η έγκριση του οικονομικού (ομόφωνα) και του διοικητικού (με μια ψήφο κατά) απολογισμού.
Ευχόμαστε στον κ. Λυμπεράτο (έναν άνθρωπο που έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση) όπως και σε όλο το υπόλοιπο Δ.Σ. καλή θητεία και μακάρι αυτή να είναι η αφετηρία για τις αλλαγές που τόσο έχει ανάγκη η Ένωση μας.
Τον σύλλογο μας εκπροσώπησε στη Γενική Συνέλευση ο κ. Κώστας Βλάμης, που ήταν μάλιστα και πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής.