Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΔΙΟΝ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-4

Το πιο χορταστικό φετινό ματς ήταν αυτό που είδαμε χτες το μεσημέρι στη Χαραυγή, με τον Προφήτη να παίρνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μετά το 3-4 επί του Πήγασου.
Με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποιο βαθμολογικό άγχος, ήταν λογικό να περιμένουμε ανοιχτό και χωρίς πολλές σκοπιμότητες παιχνίδι, αλλά αυτό που έγινε (ειδικά στο ξεκίνημα) ήταν εκτός κάθε λογικής, με τρία γκολ να έχουν μπει ήδη από το τέταρτο λεπτό! Ο Πήγασος άνοιξε το σκορ στο 1' και ο Προφήτης το "γύρισε" σχεδόν αμέσως, με τέρματα των Κλάπη και Μανωλάκου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Τρίχα (που πέρσι έπαιζε σε μας) στο 14', με τον Προφήτη να ξαναπαίρνει το προβάδισμα με πολύ ωραίο σουτ του Σελίμη από το ύψος της περιοχής στο 25'. Εκεί ο ρυθμός του αγώνα κόπασε λίγο, αν και η παραγωγή ευκαιριών εκατέρωθεν δε σταμάτησε. Το ημίχρονο έκλεισε 2-3, ο Προφήτης φαινόταν να είναι ελαφρώς καλύτερος, όμως ο Πήγασος ισοφάρισε εκ νέου με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ποταμιάνου στο 63'. Η ομάδα του λόφου βγήκε μπροστά με σκοπό το τέταρτο γκολ, κέρδισε πολλά στημένα, έφτιαξε φάσεις (με πιο σπουδαία μια μόλις άουτ κεφαλιά του Σελίμη) και τελικά δικαιώθηκε στο φινάλε με τον Μασρί. Ο Ηλίας λόγω εργασίας ήρθε στο γήπεδο στο ημίχρονο, μπήκε αλλαγή στο 62' και σκόραρε το γκολ της νίκης με υπέροχο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής!
Παρά πολύ όμορφο λοιπόν το παιχνίδι, μεταξύ δύο νεανικών ομάδων, με τον Προφήτη να επιβεβαιώνει την αγωνιστική του άνοδο, κάνοντας για πρώτη φορά φέτος δύο συνεχόμενες νίκες. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή, κάθε φορά που πηγαίνουμε στο γήπεδο μας δίνουν μεγάλη χαρά με την όμορφη προσπάθεια που κάνουν φέτος.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΔΙΟΝ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεωργόπουλος (Γιανναράκης, Νικολαΐδης)
ΣΚΟΡΕΡ: 1', 64' Ποταμιάνος, 14' Τρίχας - 2' Κλάπης, 4' Μανωλάκος, 25' Σελίμης, 87' Μασρί
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΔΙΟΝ. (Γ. Λαγούδης): Γεροντάρης, Στεφανίδης, Κασφίκης, Πέτσος, Βαρβαρίδης, Ποταμιάνος (78' Ρουστέμης), Σωτήρης, Σδρένιας, Παπαδόπουλος (46' Ζερβός), Μπαλάσκας, Τρίχας (57' Ρούσσος).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Σπαχίου, Λάζαρης, Αλλαϊμπέι Φ., Φεϊζάι (79' Αβραδές), Γιδόπουλος, Τσάδαρης Α., Μανωλάκος, Σελίμης, Τσάκωνας (62' Μασρί), Γεωργακάκος (83' Σκαλιτόπουλος), Κλάπης.