Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. 2-0

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Προφήτη, που κατέβαλε 2-0 τη Δάφνη στο Σ.Ε.Φ. και υπό προϋποθέσεις, μπορεί ακόμα και να "βλέπει" προς την 7η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ!
Με τις δύο ομάδες να έχουν πολλά μεσοαμυντικά κενά, είδαμε από την αρχή να δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Προφήτης σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις γλύτωσε σε φάσεις που βγήκαν στην πλάτη της άμυνάς του, ενώ και ο ίδιος θα μπορούσε να έχει προηγηθεί από νωρίς. Πρωταγωνιστής εντέλει αναδείχθηκε ο πολύ φορμαρισμένος Μανωλάκος, που με δύο κεφαλιές, στο 25' και το 42' έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του λόφου. Ενδιάμεσα από τα δύο γκολ του Ηλία έγιναν κι άλλα πολλά: Ο Κλάπης είχε κάθετο δοκάρι στο 37', ενώ ο Τσάκωνας στο 39' έχασε μεγάλη ευκαιρία (άουτ) και ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε (αδίκως) με δεύτερη κίτρινη. Το δεύτερο μέρος διεξήχθη υπό συνεχή βροχή. Ο Προφήτης είχε ως αντιστάθμισμα στο 2-0 το γεγονός ότι έπρεπε να παίξει για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, παρ' όλα αυτά τουλάχιστον μέχρι το 60' διατήρησε την ορμή του. Αρχικά ο Μανώλακος έχασε μεγάλη ευκαιρία και λίγο αργότερα οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή το σουτ του Αλλαϊμπέι. Η Δάφνη πάντως βολευόταν και με ήττα με ένα γκολ, ώστε να έχει υπέρ της την ενδεχόμενη ισοβαθμία. Έψαξε έτσι το πολύτιμο γι' αυτήν γκολ, βγαίνοντας μπροστά στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με τον Προφήτη στο ίδιο διάστημα να κρατιέται πιο πίσω και να ψάχνει μόνο τις αντεπιθέσεις. Οι Ταμπουριώτες όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με την ομάδα μας σταδιακά να έχει βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία, τον Σπαχίου να επεμβαίνει όποτε χρειάζεται και στην τελευταία μεγάλη φάση, ακριβώς στο 90', το αριστερό δοκάρι να σταματάει το σουτ του Μυλωνά από το ημικύκλιο.
Τρεις αγώνες απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος και η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον ΑΣ Κωφών.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζέρβας (Ζησιμόπουλος, Παρισσόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 25', 42' Μανωλάκος
ΑΠΟΒΟΛΗ: 40' Τσάκωνας (δεύτερη κίτρινη)
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ: Σπαχίου, Κλάπης, Αλλαϊμπέι Φ., Φεϊζάι, Λάζαρης, Σελίμης, Μανωλάκος (90' Κουνέλης), Γεωργακάκος, Σκαλιτόπουλος (84' Σάλπας), Μασρί, Τσάκωνας.
ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ.: Σούλιος, Γκάρας (46' Ζέκο), Χουρμούζης, Τσώτος, Γκολφίνος (46' Σάρα), Μουζακίτης, Χαραλάμπους (46' Αναστάσης), Ατματσίδης, Αλιφραγκής, Μυλωνάς, Μανίκας.