Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜ. 1-0

Τρίποντο με ωραία εμφάνιση χθες το μεσημέρι για την ποδοσφαιρική μας ομάδα. Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ο Μανωλάκος στο 54'.
Ο κόουτς Τασιούλας παρέταξε τον Προφήτη στον αγωνιστικό χώρο του Σ.Ε.Φ. με "σφιχτή" τακτική και χωρίς μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές του. Έτσι η ομάδα του λόφου πήρε από την αρχή την πρωτοβουλία, έστω κι αν στο πρώτο ημίχρονο απειλούσαμε ως επί το πλείστον με μακρινά σουτ, ενώ οι Λέοντες λίγο πριν την ανάπαυλα είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν εκείνοι πρώτοι. Στο δεύτερο μέρος ο Προφήτης βελτίωσε την κυκλοφορία του κι άρχισε να πατάει περισσότερο την αντίπαλη περιοχή. Το γκολ ήρθε λίγο μετά, έστω και με κάπως ανορθόδοξο τρόπο: Μετά από μια εκτέλεση φάουλ και ανάμεσα από έναν όμιλο παικτών ο Μανωλάκος έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Στη φάση αυτή οι Καμινιώτες διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα. Ο Προφήτης συνέχισε να είναι επιθετικός και έψαξε και το δεύτερο γκολ, κυρίως με τους Μασρί, Τσάκωνα, αλλά και τον Τσάδαρη. Αυτό δεν ήρθε, αλλά η αμυντική μας λειτουργία, που συνέχισε να είναι σε υψηλά επίπεδα μέχρι το τέλος μας έφερε και τη νίκη, με τους Λέοντες να προσπαθούν να βγουν μπροστά όσο περνούσε η ώρα αλλά να μην καταφέρνουν να φτιάξουν φάσεις. Έτσι φτάσαμε μέχρι το φινάλε, με τους παίκτες του Προφήτη να πανηγυρίζουν τη νίκη, που ήταν η πέμπτη μας στο φετινό πρωτάθλημα.


ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜ. 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζέρβας (Μηλιδώνης, Λεκαράκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 54' Μανωλάκος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Σπαχίου, Λάζαρης, Αλλαϊμπέι Φ., Φεϊζάι, Γιδόπουλος, Τσάδαρης Α., Μανωλάκος (72' Γεωργακάκος), Σελίμης, Τσάκωνας (83' Γονίδης), Μασρί (72' Σκαλιτόπουλος), Κλάπης.
ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜ. (Τ. Φλέγγας): Λιβάνιος Θ., Ιωάννιδης, Μπίντζος (71' Λιβάνιος Π.), Μετάι, Μπεντενιώτης, Δερμιντζόγλου, Αϊναλής (57' Σαμαράς), Καλλής, Κάζερος, Νέστωρ (86' Αναγνώστου), Λιβάνιος Π..