Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΙΛΙΑ ΠΕΡ. 52-61

Ανώτερη η Φιλία, πέρασε από τα Καμίνια και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της χθεσινής αγωνιστικής εξασφάλισε ουσιαστικά την άνοδό της (μαζί με Ηλεκτρούπολη, Αμφιάλη), καθώς όλα δείχνουν ότι η πρώτη τριάδα δεν "σπάει" και απομένει να δούμε ποιος θα είναι ο τέταρτος (μεταξύ Άρη, ΟΚΕ, Κεραυνού) που λογικά θ' ανέβει κι εκείνος.
Η χθεσινή νίκη της Φιλίας έχει την υπογραφή του Ανδρέα Δασκαλούδη. Οι 24 πόντοι του, τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήρε αλλά και η γενικότερη παρουσία του έκριναν σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση, με τον Προφήτη να μην καταφέρνει σχεδόν σε κανένα σημείο να τον περιορίσει, παρότι από το μαρκάρισμά του παρέλασε σχεδόν η μισή μας ομάδα. Πέρα από τον 38χρονο σκόρερ, ο Προφήτης είχε για μεγάλο πονοκέφαλο και τα πολλά λάθη του, που μαζί με τις κακές επιλογές και την αστοχία μας κράτησαν από νωρίς χαμηλά σε σκορ και ψυχολογία. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι ότι σε όλο το ματς δεν προηγηθήκαμε ούτε μια φορά. Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα, που ακριβώς με τη λήξη του ημιχρόνου πήγε στους 11 (21-32) και λίγο μετά στους 15 (21-36). Ο Προφήτης εκεί βρήκε κάποια σουτ και πλησίασε (34-39 στο 29'), όμως αυτό ήταν και το πιο κοντά που φτάσαμε: Η διαφορά πήγε γρήγορα ξανά στους 11 (34-45) και με τον Καραμαδούκη να συνεχίζει τη δουλειά του Δασκαλούδη η Φιλία έφτασε στο ροζ φύλλο χωρίς να κινδυνεύσει. Στα θετικά πάντως για τον Προφήτη, ότι και χθες το πάλεψε και μέχρι το τέλος δεν παράτησε την προσπάθεια.
Για την ομάδα του Μάνου Παπαδόπουλου, τον αειθαλή Δασκαλούδη ακολούθησαν σε απόδοση οι Καραμαδούκης και Στρατίνας, ενώ ο Προφήτης είχε τέσσερις "διψήφιους", από τους οποίους όλοι είχαν καλές στιγμές, κανείς όμως διάρκεια. Άριστη η διαιτησία των Γαρίνη και Κομιανού.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΙΛΙΑ ΠΕΡ. 52-61 (8-14, 21-32, 34-41, 52-61)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γαρίνη, Κομιανός
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Παπαευθυμίου): Μουστάκας 10(2), Σανδάλης 1, Ξενικάκης, Σαμοΐλης 11(2), Παλαιγεωργίου 11, Σαραντάκος, Μπούζας, Μυσιρλής 3(1), Κοντοσώρος 16(1).
ΦΙΛΙΑ ΠΕΡ. (Μ. Παπαδόπουλος): Σαλής, Δασκαλούδης 24(1), Πλιατσικούδης 8(1), Καραμαδούκης 9(1), Σπυρίδωνος 2, Στρατίνας 8, Αλμπέρτης 7(2), Κοσμίδης 3, Μανιάς, Μιχαηλίδης.