Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Ν.Α. 45-37

Στο πιο σημαντικό μέχρι τώρα παιχνίδι της σεζόν, ο Προφήτης κέρδισε τον ισόβαθμό του Α.Ο.Ν.Α., παίρνοντας και τη διαφορά του πρώτου αγώνα (54-50) και έκανε έτσι το πολύ μεγάλο βήμα για την είσοδό του στην τετράδα.
Απέναντι σε μια νεανική και γρήγορη ομάδα, ο Προφήτης κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό που ήθελε, πηγαίνοντας σε μεγάλες επιθέσεις που συνήθως κατέληγαν κοντά στο καλάθι. Σε συνδυασμό με την δυνατή μας άμυνα (έστω κι αν αρχικά χάσαμε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ), η ομάδα μας ήταν σε όλο το σαραντάλεπτο μπροστά στο σκορ. Το 22-12 του 15' εξανεμίστηκε γρήγορα (ημίχρονο 24-22), όμως σε όλο το δεύτερο μέρος η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους 4-5 πόντους, με τον Προφήτη να επενδύει στην άμυνά του και εντέλει να δικαιώνεται. Αφού εξασφαλίστηκε το βασικό ζητούμενο (νίκη), κατάφεραμε με σωστή διαχείριση στο φινάλε να καλύψουμε και τη διαφορά, παρά τη μεγάλη φθορά που υπήρχε από φάουλ και κούραση (σήμερα πήγαμε σε πολύ μικρό ροτέισον). Έτσι, πλέον βρισκόμαστε "ενάμιση" βαθμό πάνω από τον Α.Ο.Ν.Α. (που έχει και θεωρητικά δυσκολότερο πρόγραμμα) άρα και πολύ κοντά στην τετράδα
Κορυφαία του γηπέδου σήμερα η Μαρία Αρχοντάκη, συνεπικουρούμενη από την πάντα σταθερή Λαζάρου αλλά και την Πούλη, που εκτός από τον εαυτό της έπαιξε και για τη φίλη της (τη Γιαννοπούλου που έπαθε διάστρεμμα στην προπόνηση της Παρασκευής). Από την πάρα πολύ καλή ομάδα του Α.Ο.Ν.Α. η ταλαντούχα Παπακωνσταντίνου μας δημιούργησε ξανά πολλά προβλήματα και την ακολούθησε η Γ. Πάνου. Πολύ σωστοί στις υποδείξεις τους οι Σκουλαρίκης και Βελέντζας,
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Ν.Α. 45-37 (12-8, 24-22, 36-29, 45-37)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σκουλαρίκης, Βελέντζας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Αρχοντάκη 14, Δροσωτάκη 2, Σπύρη 2, Λαζάρου 11, Καλοβυρνά, Γουλουμή 3, Πούλη 10, Ιωαννίδου 3(1).
Α.Ο.Ν.Α. (Δ. Χρυσοβελίδης): Πάνου Σ. 8(1), Κεχαγιά 1, Ναβάρρο-Μπελθάντε 2, Πάνου Γ. 12, Παπακωνσταντίνου Α. 11, Ψυλλάκη, Καλογεροπούλου, Παπαζαχαρίου 3, Παπακωνσταντίνου Β..