Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1

Ωραία νίκη για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που υπέταξε χθες το μεσημέρι στο Πέραμα τον Πυθαγόρα με 0-1.
Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μανωλάκος στο 50ο λεπτό, με τον Προφήτη να πιάνει κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση. Το μοναδικό που μας στεναχώρησε ήταν η αποβολή του Σελίμη με δύο κίτρινες κι έτσι ο αρχηγός μας θα χάσει το επόμενο ματς με την Αστυπάλαια. Ο Προφήτης μπήκε από την αρχή δυνατά, πήρε το κέντρο (με δίδυμο τους Σελίμη-Περπερίδη) και πατούσε πιο συχνά την αντίπαλη περιοχή, δημιουργώντας κινδύνους από τα πλάγια και κυρίως από τα δεξιά με τον κεφάτο Κλάπη. Οι δύο πιο σημαντικές μας φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Μανωλάκου και μια κεφαλιά του Γιδόπουλου, ενώ στο ίδιο διάστημα δεν είχαμε απειληθεί σχεδόν καθόλου. Αυτό που δεν βρήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, έμελλε να έρθει με την έναρξη του δευτέρου, όταν μετά από υπέροχη κάθετη του Σελίμη ο Μανωλάκος βγήκε φάτσα με τον Αναργύρου τον οποίο και νίκησε για το 0-1. Στο 70' αποβλήθηκε σωστά ο Σελίμης, που έκανε δύο δυνατά μαρκαρίσματα μέσα σε λίγα λεπτά και δέχτηκε δύο κίτρινες. Αυτή η εξέλιξη προσωρινά αποδιοργάνωσε τον Προφήτη, ο Πυθαγόρας βρήκε χώρους και αμέσως μετά έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες: Ένα πλασέ του Ανδρεάδη που έφυγε άουτ και ένα ακόμα σουτ του Τόρναρη που έβγαλε από την κλειστή του γωνία ο Σπαχίου. Αφού λοιπόν οι δύο αυτές φάσεις πέρασαν "αναίμακτα", ο Προφήτης ξαναβρήκε το ρυθμό του, έστω κι αν αυτό αφορούσε περισσότερο την εξουδετέρωση του αντιπάλου. Οι γηπεδούχοι έμειναν μακριά από την περιοχή μας, ο χρόνος "ροκανίστηκε" και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλατσάκης (Τερζόπουλος, Παρισσόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 50' Μανωλάκος
ΑΠΟΒΟΛΗ: 70' Σελίμης
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Θ. Ζάχος): Αναργύρου, Λακέρδας, Μελέτης, Παπαδρόσου, Δαλέζιος, Κωνστνατίνου, Τόρναρης (83' Δαμίγος), Βασιλειάδης, Τσεσμετζής (72' Μαρίνος), Δαμαλίδης, Σκαλτσάς (65' Ανδρεάδης).
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Σπαχίου, Λάζαρης, Αλλαϊμπέι Φ., Φεϊζάι, Γιδόπουλος, Σελίμης, Κλάπης (88' Γονίδης), Περπερίδης, Σκαλιτόπουλος (60' Στεφανίδης), Μασρί, Μανωλάκος (81' Σάλπας).