Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 51-30

Ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Προοδευτικής οι γυναίκες, πετυχαίνοντας την έβδομη νίκη τους, που τους επιτρέπει να παραμείνουν κοντά στην πρώτη τετράδα.
Ο Προφήτης έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα, ειδικά στην άμυνα, και στο 9΄προηγήθηκε με 14-0. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, όμως η ομάδα του λόφου κατάφερνε να κρατάει τη διαφορά σε επίπεδα σχετικής ασφάλειας, γύρω στους δέκα πόντους. Σήμερα χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια, αυτό όμως δεν μας στοίχισε, αφού οι Κορυδαλλιώτισσες ήταν μεν πολύ μαχητικές, αλλά δεν μπόρεσαν να έχουν συνέπεια στο σκοράρισμα. Η διαφορά ξεπέρασε τους 15 πόντους από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου και μετά, για να φτάσει στη μέγιστη τιμή, τους 21, ακριβώς με τη λήξη.
Για τον Προφήτη, που είχε να αντιμετωπίσει και πολλές απουσίες, κορυφαία ήταν η Ιωαννίδου, που έκανε την καλύτερη της εμφάνιση ως τώρα με το γυναικείο, ενώ πολύ θετικές ήταν και οι άλλες δύο μικρές, Πούλη και Γιαννοπούλου, όπως και η Καλοβυρνά. Από την ομάδα του Βαγγέλη Κλαδούχου δεν υπήρχε κάποια που να ξεχώρισε, τουλάχιστον επιθετικά, καθώς καμία δεν ξεπέρασε τους 6 πόντους, δείγμα κι αυτό της αμυντικής προσπάθειας των δικών μας. Χωρίς λάθη η διαιτησία από τους Βελέντζα και Τούση.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 51-30 (16-6, 25-15, 36-18, 51-30)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας, Τούσης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Αρχοντάκη 7, Καλοβυρνά 4, Σπύρη 2, Ρέππα, Δροσωτάκη 10, Αρατσοπούλου, Πούλη 8, Ιωαννίδου 16(3), Γιαννοπούλου 4.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Β. Κλαδούχος): Καρπαθιωτάκη, Κόσμη 5(1), Μανιάτη, Παντελακάκη 2, Ριζογιάννη 3(1), Πονομαρένκο, Γρυλλάκη 4, Χατζηγεωργίου 4, Χατζηλιάκου, Αγγελοπούλου 6(1), Μαρσίντα 6, Χοντάι.