Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

KAI ΦΕΤΟΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Για μία ακόμη χρονιά ο Προφήτης Ηλίας συμμετέχει στο τουρνουά υποδομών που συνδιοργανώνουν οι Έσπερος-Πανιώνιος-Παναθηναϊκός-Περιστέρι. Πρόκειται για την σημαντικότερη και μαζικότερη διοργάνωση μικρών ηλικιών που διεξάγεται στην Αττική και καλύπτει όλο το ηλικιακό φάσμα των υποδομών. Ο Προφήτης θα εκπροσωπηθεί σε δύο κατηγορίες, στους 2003 και στους 2005, με τα δύο αντίστοιχα τμήματα (Μίνι Α' και Μίνι Β') στα οποία προπονητής είναι ο Βασίλης Τσομπάνος.
Οι Μίνι Α' είναι στον ίδιο όμιλο με τους: Φάρο, Τυφώνα, Αιγάλεω, Πανιώνιο Β', Πανελλήνιο, Ελευθερία και Δραπετσώνα, ενώ οι Μίνι Β' θα συναντηθούν με τους: Βουλιαγμένη, Αετό Καλλ., Ελληνικό, Άθλο Ηλιούπ., Πορφύρα, Πανιώνιο Γ'. Οι αγώνες είναι διπλοί (εντός-εκτός έδρας).
Οι 2003 ήδη ξεκίνησαν τους αγώνες τους και για την πρώτη αγωνιστική υποδέχτηκαν την Δραπετσώνα από την οποία ηττήθηκαν με 13-46 (φωτό). Φυσικά είναι περιττό να αναφέρουμε πως σε τέτοιου είδους αγώνες το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει. Σημασία εδώ έχουν η απόκτηση εμπειριών αλλά κυρίως η χαρά του παιχνιδιού, οπότε το σκορ θα αναφέρεται κάθε φορά για εθιμοτυπικούς λόγους και μόνο.
Με την ευκαιρία, να σημειώσουμε πως και φέτος η λειτουργία των τριών προ-αγωνιστικών μας τμημάτων (Μίνι Α', Μίνι Β', Προμίνι) έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, τόσο από άποψη συμμετοχής των παιδιών όσο και από λειτουργικής πλευράς, χάρη στην άψογη συνεργασία μεταξύ των γονέων, των προπονητών και των αρμόδιων εφόρων.