Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 6-0

Εφιάλτης για τον Προφήτη ο αγώνας με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο Πέραμα. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση και ηττήθηκε με 6-0, σε ένα ματς που θα πρέπει γρήγορα να ξεχάσουμε.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18' με πέναλτι. Αυτό το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το 60', με τον Προφήτη μέχρι εκείνο το σημείο θεωρητικά να είναι "μέσα" στο ματς, είτε γιατί αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω (απ' ευθείας κόκκινη στον Κυριτσιμπασάκη για αγκωνιά στον Μασρί), είτε γιατί έβγαζε μια εικόνα ότι κάπως το πάλευε, έχοντας μάλιστα και δυο-τρεις καλές στιγμές, όπως ένα χαμένο τετ-α-τετ του Στεφανίδη. Τελικά στο τελευταίο ημίωρο επήλθε η πλήρης κατάρρευση, με την ποιοτική ομάδα του Ολυμπιακού να βάζει σε αυτό το διάστημα άλλα πέντε γκολ, κάνοντας τον Προφήτη έρμαιο των διαθέσεων της.
Ο Προφήτης πάντως παρουσιάστηκε στον συγκεκριμένο αγώνα ελλιπής, καθώς πέρα από κάποια προβλήματα τραυματισμών, "χάσαμε" δύο ακόμα βασικότατους ποδοσφαιριστές, τους Καλλινικίδη και Περπερίδη, που στρατεύθηκαν. Τουλάχιστον επέστρεψαν οι τιμωρημένοι, ενώ ως ένα βαθμό το πρόγραμμα δείχνει να γίνεται κάπως πιο βατό, από τη στιγμή που "βγάλαμε" μια σειρά αγώνων με τις ομάδες που διεκδικούν και πλέον έχουμε να παίξουμε κατά κύριο λόγο με αυτές που είναι από τη μέση και κάτω.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 6-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρίζος (Ιωαννίδης, Ράπτης)
ΣΚΟΡΕΡ: 18' (πεν.) Αλούσι, 61' Τσαούσης, 65' Ντέμα, 74', 85', 88' Τάνκα
ΑΠΟΒΟΛΗ: 26' Κυριτσιμπασάκης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡ. (Γ. Τριανταφύλλου): Παναγιώτου, Πυλαράς, Αλούσι, Χατζηνικολάου, Χαρίσης (77' Ξένος), Γεροντής, Τάνκα, Τσαούσης, Μπιρλούδης (57' Ντέμα), Δαμίγος (70' Λέντα), Κυριτσιμπασάκης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Λαγοπάτης, Λάζαρης, Αλλαϊμπέι Φ., Φεϊζάι, Τσάδαρης Α., Κλάδης, Στεφανίδης (64' Σκαλιτόπουλος), Μπόσμος, Αλλαϊμπέι Ε., Μασρί, Τσάκωνας.