Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-2

"Πύρρειος" νίκη για την ποδοσφαιρική ομάδα, που υπέταξε 2-0 τους Λέοντες στο "Νικολαΐδης", αλλά βρέθηκε μπροστά σε πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς: Το διάστρεμμα του Ε. Αλλαϊμπέι (πήγε στο Ασκληπιείο και του τοποθετήθηκε νάρθηκας), το χτύπημα στο γόνατο του Σελίμη και κυρίως το περιστατικό με τον Μασρί, που του γύρισε η γλώσσα και σώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του γιατρού του αγώνα, Δεληγιώργη. Ο Ηλίας στη συνέχεια μετακομίστηκε στο Θριάσιο, όπου του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και τώρα αναρρώνει.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Προφήτης έπαιξε ωραία μπάλα και πήρε μια δίκαιη νίκη, την δεύτερη φετινή του, σημειώνοντας και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχε και ένα δοκάρι, με τον Σελίμη, ενώ σκόρερ ήταν ο Μασρί με απ' ευθείας φάουλ και ο Τσάκωνας με πλασέ.
ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλατσάκης (Μαστρογιάννης, Νικολαΐδης)
ΣΚΟΡΕΡ: 34' Μασρί, 40' Τσάκωνας
ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜ. (Τ. Φλέγκας): Νταβέλης, Αναγνώστου (68' Αϊναλής), Ιωαννίδης, Μπίντζος (56' Μετάι), Δήμας, Νέστωρ, Σαμαράς, Αντωνίου (46' Σπυρόπουλος), Φλάμπουρης, Λιβάνιος, Δεμερτζόγλου.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Λαγοπάτης, Λάζαρης, Αλλαϊμπέι Φ., Φεϊζάι, Τσάδαρης Α., Σελίμης (58' Κλάπης), Μπόσμος, Τσάκωνας, Αλλαϊμπέι Ε. (16' Μανωλάκος), Μασρί (86' Σκαλιτόπουλος), Κλάδης.