Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΡΟΝΟΣ(ΝΕΑΝ.) 62-68

Απών από το φετινό final-4 θα είναι ο Προφήτης, καθώς οι μικρές του Κρόνου πέρασαν νικηφόρα από τα Καμίνια μετά ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.
Ο αγώνας σήμερα χάθηκε από την άμυνα. 68 πόντοι από ομάδα νεανίδων μέσα στο γήπεδό μας, όπως και να έχει είναι πάρα πολλοί. Στην αρχή ο Προφήτης μπήκε καλά, έφτασε μέχρι το 14-6, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκε μεγάλο μπελά από τα μακρινά σουτ των φιλοξενουμένων και η διαφορά έκλεισε γρήγορα. Οι μικρές του Κρόνου κατάφερναν να μένουν κοντά σε όλο το ματς, και τελικά την κατάλληλη στιγμή έκαναν το δικό τους σερί, στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν οι δικές μας δεν είχαν πολλές δυνάμεις και έδειχναν να έχουν "σκάσει". Ο Προφήτης επιθετικά άρεσε, ειδικά όσο είχε αντοχές και καθαρό μυαλό, όμως όταν δέχεται τόσους πολλούς πόντους είναι πρακτικά αδύνατο να ακολουθήσει και να κερδίζει τα παιχνίδια. Η γενική εικόνα πάντως ήταν καλή, αν και οπωσδήποτε χρειάζεται να αφομοιώσουμε το αμυντικό πλάνο, ενώ είναι δεδομένο πως η δύναμη της ομάδας φέτος βρίσκεται κοντά στο καλάθι, απ' όπου πήραμε σήμερα και τους περισσότερους πόντους. Η ομάδα του Κρόνου έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δίκαια πήρε την πρόκριση. Σίγουρα θα κυνηγήσει φέτος το πρωτάθλημα στις νεανίδες, έχοντας τέσσερα-πέντε κορίτσια που μελλοντικά μπορούν να παίξουν μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Ξεχώρισε η Οικονομίδου και άρεσαν επίσης οι Πετράκη, Γκέρκι, Γασπαράτου. Από τoν Προφήτη καλύτερη ήταν η Λαζάρου και από κοντά οι Σπύρη, Αρχοντάκη. Με λίγα λάθη, που όμως δεν επηρέασαν τη ροή του αγώνα, η διαιτησία των Ιασωνίδη και Δελδήμου.
Την Κυριακή η ομάδα μας μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος. Πρώτος αντίπαλος οι Κυρίαρχοι σε ένα σπουδαίο τοπικό ντέρμπι.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜ.(ΝΕΑΝ.) 62-68 (15-10, 34-33, 48-50, 62-68)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιασωνίδης, Δελδήμος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Δροσωτάκη 4, Σπύρη 10, Λαζάρου 16, Αρχοντάκη 14, Ρίζου, Μαστροθεοδώρου, Αρατσοπούλου 5, Πούλη 8, Ιωαννίδου, Γιαννοπούλου 5.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜ. (ΝΕΑΝ.) (Α. Μαυρίδης): Τζανετάκου 3, Πετράκη 12(3), Κόνταρη 3(1), Ξυδά 2, Λαμπράκη, Οικονομίδου 24, Γκέρκι 12, Παναγιωτοπούλου, Γασπαράτου 10(1), Καλακώνα 2, Τρικαλιώτη.