Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1-3

Τα οποιαδήποτε συμπεράσματα προσπαθήσουμε να βγάλουμε από το "επίσημο φιλικό" του κυπέλλου θα είναι σίγουρα επισφαλή, καθώς ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας είναι ακόμα μικρός. Όπως και να έχει πάντως, πήραμε μια γεύση από τη νέα ομάδα που θα παρουσιάσει ο Προφήτης φέτος στα πειραϊκά γήπεδα.
Στο ουδέτερο του Μοσχάτου (στην πρώτη από τις έξι αγωνιστικές της ποινής μας), ο Θησέας ήταν καλύτερος και πιο έτοιμος, παίρνοντας (όπως και πέρσι) μια μάλλον εύκολη πρόκριση. Ο Προφήτης για μεγάλο διάστημα ήταν ασύνδετος, με προβλήματα στην ανάπτυξη (λογικά όλα αυτά πάντως με μόλις δέκα μέρες προπονήσεις), όμως από το 60' και μετά ανέβασε την απόδοσή του και άφησε θετική εικόνα. Στο πρώτο μέρος, όταν και είχαν συντριπτικά υπέρ τους την κατοχή της μπάλας, οι τυπικά φιλοξενούμενοι σκόραραν δύο φορές, με τον Προφήτη να μειώνει σε 1-2 με ωραίο γκολ του Μανωλάκου, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και "κρέμασε" τον τερματοφύλακα. Νωρίτερα είχαμε και δοκάρι σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σελίμη, ενώ η ομάδα του Θησέα (που είχε στη σύνθεση της τον πρώην δικό μας Γιάννη Μαχαίρα) έκλεισε το σκορ στα τελευταία λεπτά.
Και μόνο το γεγονός ότι η ενδεκάδα του Προφήτη, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, είχε μέσο όρο τα 21 χρόνια, λέει πάρα πολλά για αυτά που έχουν στο μυαλό τους φέτος οι άνθρωποι του τμήματος. Η θύελλα της προηγούμενης χρονιάς έχει οριστικά κοπάσει και το χτίσιμο μιας υγιούς ομάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Φυσικά και τα αμιγώς αγωνιστικά δε μας αφήνουν αδιάφορους, μιας και όλοι θέλουμε να δούμε μια δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας. Kάτι που σήμερα (αν και επαναλαμβάνουμε πως είναι πάρα πολύ νωρίς) φάνηκε πως είναι εφικτό, αρκεί να έχουμε χαμηλά το κεφάλι και να δουλέψουμε στις προπονήσεις.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αργύρης (Παχωπός, Λύτρας)
ΣΚΟΡΕΡ: 71' Μανωλάκος - 23', 89' Κοντάκος, 38' Χαιρέτας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Αμερικάνος, Περπερίδης (55' Μανωλάκος), Αλλαϊμπέι Φ., Φειζάι, Καλλινικίδης, Σελίμης, Μπόσμος, Κλάδης (87' Γιδόπουλος), Λίτσης, Αλλαϊμπέι Ε., Στεφανίδης (62' Μανσούρ).
ΘΗΣΕΑΣ (Ν. Γαντζάκης): Βλαχουτσάκος Η., Γιατσάι, Μπίνης, Χαιρέτας, Τζεγιαννάκης, Μαθιουδάκης, Μαχαίρας, Αντύπας, Κοντάκος, Βλαχουτσάκος Γ., Λέκκας.
Η σημερινή ενδεκάδα του Προφήτη, με τον προπονητή Μάκη Τασιούλα και τον έφορο Γιάννη Σκηνιώτη