Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Μετά τη μαζική φυγή των αθλητριών του, ο Προφήτης αρχίζει να "γεμίζει" το ρόστερ του και σήμερα ο σύλλογος ανακοινώνει τις παίκτριες που θα παραμείνουν, αλλά και τις πρώτες του μεταγραφές.

Δροσωτάκη
Συνδετικοί κρίκοι του παρελθόντος με τη νέα προσπάθεια θα είναι οι δύο Μένιες, η Σπύρη και η Δροσωτάκη. Οι δυο τους απέδειξαν έμπρακτα την αφοσίωση τους προς τον σύλλογο, καθώς παρά το κλίμα αβεβαιότητας που υπήρχε ξεκαθάρισαν από την πρώτη στιγμή πως θα παραμείνουν και θα στηρίξουν τον Προφήτη. Επίσης στο γυναικείο θα προωθηθούν τέσσερα κορίτσια από την ομάδα νεανίδων, οι Χριστίνα Κίκη, Ζωή Τζωρτζάκη, Νίκη Ιωαννίδου και Δήμητρα Τζωρτζάκη. Μοναδική εκκρεμότητα αποτελεί πλέον η περίπτωση της Μαρίας Παπαδοπούλου, για την οποία υπάρχει ενδιαφέρον από το Ελληνικό (πλέον Ολυμπιακό).

Η επιβεβλημένη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τη φανέλα του Προφήτη θα φορούν από την επόμενη σεζόν οι εξής αθλήτριες:

Αρχοντάκη
- η έμπειρη σέντερ Μαρία Αρχοντάκη, μια από τις καλύτερες και πιο σταθερές ψηλές της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.. Η Μαρία είναι 36 ετών και πέρσι αγωνιζόταν στον Φοίνικα
- η πάουερ φόργουορντ Μαρία Ρίζου, 23 ετών, από τον Φάρο
- η γκαρντ Γιασεμή Ρέππα, 23 ετών, που πέρσι έπαιζε στην Εστία Φιλίας αλλά ανήκε στον Ατρόμητο
- η σέντερ Αντιγόνη Ρουμελιώτη, 19 ετών, από την ομάδα νεανίδων του Ιωνικού.

Kαλωσορίζουμε στην ομάδα μας τα τέσσερα κορίτσια και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, χωρίς τραυματισμούς.
Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και τις επόμενες μεταγραφικές μας κινήσεις.