Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

"ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ" Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Αλέξης Βουρνάς αποχωρεί
μετά από έξι χρόνια
Με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο θα παρουσιαστεί ο Προφήτης στο νέο πρωτάθλημα της Δ' Κατηγορίας. Ουσιαστικά το περσινό ρόστερ "ξηλώθηκε" και οι μόνοι αθλητές που θα παραμείνουν είναι κάποια παιδιά από την εφηβική ομάδα.
Τρεις αθλητές μας, οι Αλέξης Βουρνάς, Αλέξης Τριανταφύλλου και Κωνσταντίνος Μαρής,  θα φορούν από τη νέα σεζόν τη φανέλα του Παννεαπολικού. Ο Κάρολος Μπαμπάκος επιστρέφει στην Αμφιάλη και ο Φάνης Ντάσκας θα παραχωρηθεί με υποσχετική στον Αετό Καλλιθέας. Επίσης οι αθλητές Μαυράκης, Ξετρίχης, Μεντής, Μιχαλόπουλος είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε σύλλογο της αρεσκείας τους και τέλος ο Νίκος Λεοντιάδης κρεμάει τα παπούτσια του.
Ο σύλλογος ευχαριστεί τους αποχωρήσαντες αθλητές για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια.
Παρά τις πολλές αλλαγές, το ρόστερ της νέας χρονιάς είναι ήδη σχεδόν έτοιμο, καθώς έχουμε έρθει σε συμφωνία με αρκετούς παίκτες, τους οποίους θα ανακοινώσουμε εντός των ημερών. Ο Προφήτης θα παρουσιαστεί δυνατός στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή του στην παραπάνω κατηγορία. Βέβαια κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι και σε πρώτη φάση ο κόουτς Αναστασόπουλος θα πρέπει να "δέσει" αυτό το κατ' αρχήν ετερογενές σύνολο. Κάτω από αυτό το πρίσμα η ομάδα δουλεύει στη μεταβατική περίοδο, που θα ολοκληρωθεί περίπου στα μέσα Ιουλίου.
Σήμερα το βράδυ ο Προφήτης θα δώσει ένα (πολύ πρώιμο) δείγμα γραφής, στο φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Εξαρχείων (κλ. Στρέφη, 21:30).